Przed napisaniem posta przywitaj się tutaj
DAVID87 pisze:Siema. Na forum juz szmat czasu ale jakos powitanko mi umknęło.Dlatego tez od dzis rozpoczałem postanowienie poprawy i Witam Was Bracia i SiostryTo by bylo tytułem wstępu.Na moto latam od dziecka.Zaczęło sie od motorynki potem,romet z silnikiem jawki,kolejnie Suzuki RG 80 Gamma, Yamaha FZR600,Yamaha TDM 4TX 850,Honda 929,Honda 954 i wymarzony 1000RR którego niestety po kilku dniach posiadania skasowałem w mak..Została mi 954 nie zdążyłem sprzedać hehe..Jak wstane na nogi to prosto co lece do garage posłuchac ukochanego sprzęta..Jeżeli zdrówko pozwoli, to jak wstane na nogi to od razu znowu kupuje 1000RR bo to motor moich marzeń..Innego nie chce
954 bede sprzedawał na wiosne jak by ktos chciał, 1000RR tez bede rozbieral na tajle ale to dopiero jak bede zdrowy.4 miesiące już leże, dzis na wizycie powiedzieli,ze jeszcze 2 miechy lezeć i na uka chodzenia..Wszystko dobrze sie zrasta tak,że jest dobrze hehe.. Goszcze też czesto na forum FŚM ale forum Fireblade jest rewelacja i tez czesto zaglądam.Pozdrawiam Was Serdecznie..
garden pisze:Witam kolegów
Na imię mam Szymon (Garden) z Konina nie latam na sprzęcie w pojemnościach od 900RR- 1000RR tylko skromną CBR 600f4
ale i tak się zarejestrowałem u was na forum bo mogę się wielu rzeczy się nauczyć od was pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości