Witam szanowny kolektyw Dokładnie od dnia wczorajszego stałem się posiadaczem długo szukanego idealnego egzemplarza CBR 900 RR SC33 z 1998 roku czyli pełnoletni motorek. Na wstępie chciałem gorąco wszystkich powitać i wyrazić swoje zadowolenie z posiadania motoru niezawodnej marki. JAk to nowy laik mam kilka pytań ale to już na tematycznych stronach forum. Pozdrawiam Pablo.
Witam szanowne grono ujeżdżaczy najlepszych sprzętów jakie są na globie (serii CBR:p ). Nazywam sie Jasiek, lat 23, sporo doświadczenia torowego, poza tym spokojny człek . Motocykle od początku CBR 125- CBR 600RR- CBR 954 Pozdrawiam
Witam, Jestem Damian ze świetokrzyskiego zakupiłem jakis czas temu sc 50 a wczesniej pomykałem ładnych parę sezonów thundercat'em. Pozdrawiam forumowiczów,
Witam wszystkich! Mam na imię Łukasz. Mam 30 lat. Od miesiąca jestem posiadaczem CBR 954RR, wcześniej latałem na F2 i F4. Jestem z okolic Będzina. Dokładnie Mierzęcice. Mam duży wyposażony garaż i trochę grzebie przy samochodach jak i czasem moto. Gdyby ktoś chciał skorzystać z okolic to służę garażem i swoją pomocą Pozdrawiam