11,5 i póki co myślę, że była to prawdziwa okazja. Silnik, skrzynia nie wykazują żadnych oznak zuzycia, biegi wchodzą b. precyzyjnie nie wyskakują, z wydechu nawet przy odcięciu nie czuć oleju, silnik czysty, suchy, niemyty oryginalne uszczelki. Do tego pełny wydech leo vince, reg. podnóżki, prawie nowy napęd... oraz świadomość, ż moto było regularnie serwisowane (po prostu właściciela stać było na to i zdawał sobie sprawę, że sprawna maszyna = szybkość i bezpieczeństwo

). W tej chwili do zrobienia mam tylko opony (chociaż niekoniecznie) i olej z filtrem. Chociaż znając siebie i tak pewnie sprawdze luzy zaw. itp. Ale się rozpisałem

Wybaczcie że się tak spuszczam nad moto
Pozdrawiam!
[ Dodano: Sro Mar 11, 2009 12:04 pm ]
No to zostałem mile zaskoczony rozbieram dziś moto do serwisu, a na silniku żadnej oznaki wycieku, wszystko cacy, nawet filtr powietrza nóweczka (na każdym kroku widzę że poprzedni właściciel po prostu nie oszczędzał na moto 8) ) Mam tylko 1 pytanko na jednym (na 16 zaworów:D ) luz zbliża się do granicy serwisowej (ma około 0,23 a granica to 0,22) pozostałe w normie. Myślicie że warto rozebrać i szlifnąć płytkę, mi się wydaje że jeszcze nie ma sensu i lepiej zajrzeć tam za jakiś czas i wtedy wyregulować więcej niż 1???