?
Przed napisaniem posta przywitaj się tutaj
Pozdrawiam.
???
marcinSC33 pisze:Co do powitania dziewczyn to chamsko się zachowałeś. Pewnie na żywo przywitałbyś je inaczej...porażka...
gsxrlukasz pisze:Gajus to dobry ziomek:) pracowaliśmy razem,,, dzis byłe u niego i nawijał mi że koleszka sobie kupił moto takie jak moje gdyż ja w sobotę jego odwiedziłem:)
A tak w ogóle to masz rację Paweł to Dobry gość też z nim pracowałem kiedyś. Łebski chłopak. Yarson 954 pisze::roll:
siema... 954 to magiczna liczba..jak tlyko bedzie +5 zlapiemy sie na wawie :twisted:
i poznbam cie z takimi co pokazuja:P hehe
Guliver pisze:
POKAŻCIE CYCKI I LEWA W GÓRĘ ! ! !
marcinSC33 pisze:Dziś niestety kiepski mam humor, ale generalnie poczucie humoru mam.
Nie oceniam Ciebie tylko konkretną wypowiedz - więc co do inteligencji mi nie wyjeżdżaj. Jakoś tak mi się zdarzyło na żywo też stawać w obronie - ale to nie forum bravo girl żeby o takich rzeczach rozmawiać. Nie spinaj się tylko jak coś piszesz to pomyśl i wez pod uwagę, że może to nie do końca być zrozumiane żartobliwie przez kogoś - tyle w temacie. Ave
Poczytaj powitalnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości