Lipa ze znanymi miejscówkami
Yarson szczerze to Spalarnia już też zaczyna mocno h**** walić jak nie wieczorem w czwartki festyn z blacharami to niedzielna olimpiada remizowa w drifcie chłopaków na WWL i WOTach swego czasu też leko miejscówka się spaliła po moim dzwonie w lipcu 2008 jak naje**** bmw e30 na WOSach wykręcił mi przysłowiowego bączka przed nosem (Z sprawą w sądzie pier**** się do dziś i h** końca nie widąc)Policja przez następny miesiąc była na miejscówce wieczorową porą praktycznie co dzień . Często tam bywam ale niestety teraz czterem kółkami I też jak cygan swoją k4 (piękny sprzęt z Krakowa sam mu ją proponowałem jak za tak cenę) z ekipą wpadał z vectrą po tajniaku na spalarnie za plecami z miasta to też h**** zaczęło wiać i zaraz grubszy nalot .
Ogólnie pały szykują się na ogólne wpady na miejscówki i nawet słyszałem że zaczęli też odwiedzać starą spaloną miejscówkę Cmentarz Wólka , oni dobrze wiedzą że z pierwszymi oznakami wiosny będzie w Warszawie się działo, a na Okęciu swego czasu jeż ostro się działo
Jedyne co zostało nam się cieszyć że niebieskie BMW nadal nie poskładane
Ostatnio zmieniony 21 marca 2009, 19:27 przez
Insaine, łącznie zmieniany 1 raz