Przed napisaniem posta przywitaj się tutaj
Nazywam się Przemek ( ale wszyscy mówią na mnie Janko ) mam 19lat , jestem z Wilamowic okolice Bielska Białej i Oświęcimia
W motocyklach kocham się od najmłodszych lat a jeżdżę od 9 roku życia. z wykształcenia jestem mechanikiem samochodowym, z domu podwórkowym majsterkowiczem złotą rączką
przez moje ręce przewinęło się wiele maszyn co można zobaczyć na PJ . Od maja stałem się posiadaczem HONDY CBR 900RR FIREBLADE sc33 z 97r . frania nabyłem za magiczna kwotę 7tyś zł był trochę zaniedbany ale po paru dniach spędzonych w garażu stwierdzam iż że "ONA ŻYJE!!" zrobiłem nią troche ponad 2tys km i puki co ani razu mnie nie zawiodła, w tej chwili ma przejechane (32tys km)
nie jest to nowy motocykl jak wiadomo każda część z czasem musi się zużyć a niektóre zużywają się nawet szybciej ;d wiec zapewne jakieś wydatki będą ;/ . W zasadzie to by juz było na tyle o mnie
Myślę ze będzie się nam miło spędzało wolny czas przed komputerem
LEWA W GÓRE! ;D
Życzę zadowolenia ze sprzętu i Witam GoRRąco. LwG
Maki pisze:Widzę, że dołączył ziomal z Piły. Mam nadzieję, że pomykamy razem.
Pewnie, że pomykamy razem
W końcu co dwa fajery to nie jeden
Na razie moto stoi na stojakach, robię gruntowny przegląd oraz jestem w trakci oczekiwania na VAT-25 ale jak tylko skończę napewno damy w palniki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości