Witam
Może tak:
Jestem Paweł (dla znajomych Juby). Jednośladami bawię się od około 6, może 7 roku życia, zaczynałem od nieśmiertelnej do dziś motorynki, potem podrosłem pare lat i - Romet (pierwsze próby "rasowania" - planowanie głowicy, szlif cylindra i takie tam, piękne czasy). Następnie Jawka, i pierwszy poważniejszy sprzęt - MZ ETZ 251, którym wyjeździłem sporo paliwa. Życie nie bajka - musiałem się go pozbyć... Pare lat przerwy, bez własnego sprzętu (śmigałem czasami na jakiejś 600 i Yamaszce FZR1000 kumpla więc może ghost-rider ze mnie żaden, ale kompletnie zielony też nie jestem i wiem że do tego rodzaju "śmigaczy" trzaba mieć pewnego rodzaju respekt ) teraz na dniach mam zamiar zakupić SC33, i to właśnie skłoniło mnie do rejestracji na forum...
P.S: Jako że jestem nowy, nie chciałbym juz na "dzień dobry" robić syfu na forum. Stąd pytanie: czy jest jakieś konkretne miejsce na forum, gdzie można zapytać o dany sprzęt? Mam na myśli konkretną "sztukę", bo w dzisiajszych czasach ludzie usiłują czasem wmulić takie g***o że aż ziemia jęczy... A ja nie chciałbym wyrzucić ciężko zarobionych złotówek w błoto... Wiem z innych żródeł że niektórzy handlarze znani są z wciskania g***a. I czy znalazłby się może ktoś, kto mógłby w razie potrzeby podjechać ze mną i ocenić, czy maszyna która mam zamiar nabyć do czegokolwiek się nadaje? Oczywiste jest że ktoś kto posiada taki sprzęt wie czego powinien sie spodziewać, i praktycznie nie da się mu wkręcić tanich bajek typu "panie, te typy tak mają".
Pozdro,
Juby