Witam troszkę czasu minęło od zamówienia do otrzrymania przesyłki i do zabrania się przeze mnie do roboty ale po trudach wymieniłem uszczelniacze i olej. Dziś sie do tego zabrałem gdyż posiadam lsl wiec nie spieszyło mi się z hyperpro. Powiem tak jak ktos bedzie sie zabierał pierwszy raz to raczej mu to nie wyjdzie trzeba zastosowac kilka myków.
Oczywiscie mowimy o hyperpro z 9 stopniowa regulacja (ten starszy).
Problemem jest usunięcie starych uszczelniaczy aby nieuszkodzić czesci stałych amora:). oraz kulki ktora przy rozkladaniu na pewno wam wpadnie w olej a ona ma tam specyficzne miejsce i przy składaniu trza ją ułożyć i przytrzymać śrubokrętem aby nie wpadala ponownie bo bedzie lipa , następnie pamiętajcie o kolejności wszystkich wnętrzności.
Nie jest to proste na razie nie bede opisywal bo troszke by mi to zajeło a i tak w zrozumieniu nie opisał bym tego idealnie bo nie robiłem zdjec, podczas gdy zmieniałem uszczelniacze, ale jak ktos bedzie na mus chcial dam namiar i jak bede mogl pomoc nie ma sprawy.
Ale jak macie mozliwosc kupujcie tylko orginalne uszczelniacze bo kolega zaoszczedził 40zl ale po roku na innych uszczelniaczach zaczął się pocić

.