fabiq pisze:wiertło, nie uogólniaj, idąc twoim tokiem myślenia nie powinieneś też mieć hondy bo widziałem jak jednemu się w takiej linka sprzęgła urwała więc to syf nie warty uwagi lepiej kupić kawasaki bo tam się nic nie psuje![]()
wiertło pisze:Martin.B.M., ok to pokaż mi jakiś temat o wadliwych Denso tak jak NGK
dokladnie mialem taka sama akcie z tymi swiecami NGK i nie dokrecalem na sile jak ktos to wspomnial ,,sam sie zdziwilem ze tak swieca moze sie CENZURA ,,i dodam swiece kupowalem w sklepie suzuki nie jakies allegro,, i dodam wystraszylem sie jak ja to wykrece ale jednak szybko sie uporalem z tym takze samo mowi za siebie ze nie byla mocno dokreconafabiq pisze:niby ja też biorę świece bezpośrednio u źródła ale zobacz co się ostatnio przytrafiło
[url=http://img593.imageshack.us/img593/6044/20120103292.jpg]Obrazek[/URL]
markę NGK darze niesamowitym zaufaniem jednak taki numer postawił dużą rysę na wizerunku tej firmy w moich oczach
wada konstrukcyjna? straszny wstyd... DENSO nigdy nie polecałem, ale teraz sam nie wiem co myśleć
co prawda to pierwszy taki przypadek ale jednak miał miejsce , tłumaczyc moge to tylko tak że klient montując świece przekręcił ją chociaż twierdził inaczej... w każdym razie towar został mu wymieniony z miejsca na nowy, który zamontował w pojeździe bez problemu
Wróć do Ogólne (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości