Witam,wymątowalem lozyska 2x z felgi i jedno z wybieraka, i pojawia sie taki problem ze w hurtowni u mnie w miescie nie mają jednego lozyska a mianowicie tego z wybieraka .Na allegro wszystkie zestawy są na przód albo do 900 lub 1000rr, a szukam do 929.
w aso 200pln i nie radze montowac ponownie tego ktore wyjales. Mozliwe iz niepotrzebnie je ruszałeś , u mnie w sc33 z 99 do zeszłego sezonu było fabryczne lozysko na zabieraku i nie wykazywalo zadnego zuzycia, ale ze do sc33 koszt najlepszego japonskiego lozyska to jakies 60 pln rowniez je wymienilem , w 929 jest niestety troszke gorzej.....
moje łozysko z wybieraka jest zajechane gdyz posiada spory luz. i chce wymienic wszystkie 3,
wiertło, po wybicu tulei ktora sie miesci w tym lozysku na pierwszy rzut oka wygląda normalnie
Witam kolegów mianowicie mam problem rozleciało mi sie łożysko zabieraka w sc 33 i tu moje pytanie to łożysko zabieraka jest u mnie inne niż normalne gdyż do bieżni jest dołączona taka tulejka jak miedzy łożyskiem a wahaczem problem rozwiązany
Siema,
Też jestem w trakcie wymiany wszystkich łożysk i uszczelniaczy. Jeśli macie problem z tym łożyskiem do zabieraka do proszę o info na priv a jestem w stanie je załatwić w ciągu 2 dni Koszt około 60zł Ja zamawiałem w środę i dziś jadę je odebrać Pozdrawiam