nie nie slyszalemchanbord pisze:crazyduck pisze: zaden noz nie przezyje przetoczenia takiej tarczy pw wysylam
Czy kolega słyszał o szlifierce płaszczyznowej?

nie nie slyszalemchanbord pisze:crazyduck pisze: zaden noz nie przezyje przetoczenia takiej tarczy pw wysylam
Czy kolega słyszał o szlifierce płaszczyznowej?
mam inne zdanie na temat prosowania tarcz sam latalem na prostowanej i nic sie nie dzialo podczas deszczu czy w ogule.Do konca latal i z tarcza i nic sie nie dzilo moto mialem 2 lata i jak kupilem dalem wyprostowac i po tym czasie nawinietych km nic sie nie stalo wiec ja jestem jak narbardziej za prostowanie.oczywiscie sa przypadki ze nadaja sie juz na zlom,co do toczenia szfifowania racja i tak jak pisalem wyzej nie da rady przetoczycMartin.B.M. pisze:Kup nową lub używaną sprawną z allegro,chyba zależy Ci na zdrowiu i życiu.Dałem kiedyś do prostowania tarczę z f4i i do dziś wisi mi na ścianie bo po deszczu kolesiowi się znów skrzywiła..(a firmy nie dają żadnej gwarancji że nie wykrzywi się za tyg miech ,dzień).
Nawet profesjonalne firmy co spawają ramy prostują rury lag (np z B.Białej) nie podejmują się takiego ryzyka ,prostowania tarcz.Ale zrobisz jak uważasz to tylko moja rada,ale jak słyszę o tokarkach czy innych magnesówkach...
Wróć do Ogólne (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości