a więc chyba lipa, spytałem goscia czy zdejmiemy to zaczął kręcić, wczesniej juz bylem z nim umowiony na sobote a teraz mowi ze kupca ma na jutro jakiegoś, cos mi sie wydaje ze tam cos ukrywa ;/ CENZURA a taki sliczny motor... chyba se dryne czerwona kupie ;/
Może najlepiej kupić coś po małym szlifie (aby silnik,rama była ok ,odpalał )i sobie samemu zrobić ,przynajmniej będzie widać czy był malowany itp i jak zrobisz to będziesz wiedział co masz..
kaminski1988 mówiłem ci odrazu ze te moto to pewnie wtopa. Ale nic sie nie martw i nie ma co rozpaczac a i najwazniejsze nie napalaj sie na konkretna sztuke bo mozesz sie naciac . Poprostu szukaj napewno sie cos trafi odpowiedniego:):)
Tylko najpierw wlasnie musi sie cos trafic ladnego na allegro, wszystkie te przrobki i gowna jakies widac na zdjeciach ;/ odechciewa sie jechac i ogladac w ogole ...
Bo albo szukasz okazji i doplacasz za wszystkie niedociagniecia i ukryte wady albo kupujesz igle ale za wieksza kase. Polska to nie jest kraj gdzie ktos cos oddaje za poldarmo bo ma takie widzmisie.
Za taka kase Ci to chcieli opchnac ? W takim przypadku bierz moja za ta kase moge CI powiedziec wszsytko o niej a teraz jutro dostaje nowy motul 300v filtry K&N nowe uszczelniacze i olej do amora skretu i pare CENZURA, nie liczac juz tych dodatkow co juz w niej siedza.
kupić od ciebie to nie jest problem, bo ja wiem ze to dobry sprzet ale co potem jak bede sprzedawał to jest najgorsze właśnie ;/ 3 dni temu mialem o tym pomyslec ale zapomnialem xD przespie sie z tym jeszcze
O co Ci chodzi ze sprzedaza bo nie czaje ? O to ze czacha byla malowana ? Bo cala reszta zostala wymieniona nie prostowana czy pomalowana.
WIesz ja ogolnie nie myslalem o sprzedazy tym bardziej teraz jak wylozylem na niego 600zl ale jak bedziesz zainteresowany to przyjechac zobaczyc mozesz wtedy sobie pomyslisz
zawsze jest ten problem ze sprzedaza wcale sie nie dziwie, tez szukam orginala itd, tutaj widze co zrobiles ze swoim i naprawde podziwiam, poczekam jeszcze troche chyba, moze sie cos w lodzi trafi ladnego, pomysle jeszcze. A tak w ogole RUDISZRR ty znasz mpower girl i gromkową ? bo magda siedzi na twoim moturze na focie xD