widać ze coraz więcej osób się deklaruje ze sa chętni na wyjazd miejmy nadzieje ze wszystko zajebiscie wyjdzie i uda nam się zrobić ten FIREBLADE TRIP w tak zacnym gronie
Podejrzewam że ja mam najdalej, to startuję z elbląga 29.04.2016 wieczorem i cisnę do Radomia i tam rano wyjeżdżam z Tomem gdzieś dalej teraz sobie sami uzupełnijcie kto co i gdzie u mnie ta sielanka ma trwać do 8.05 jak pogoda pozwoli
wiec Sledzie czyt. chlopaki z Pomorza wyjezdzaja z Elblaga i jada Do Radomia. Potem spotykamy sie w Krakowie. i z Krakowa Ruszamy nad Soline. ktos moglby sie rozejrzec za jakimis tanimi noclegami...
A my mozemy dolaczyc w sedziszewie malopolskim zeby kilosow do krakowa nie nadrabiac narysujcie mapke jak bedzicie z KR jechac i tam na miejscu jakies fajne trasy to popatrze zanoclegami a odnosnie jazdy na fajerze to sc33 ostatni model z normalna tylna kanapa ktora zona toleruje i dla ktorej blady stoi w garazu bo w wiekszosci razem turystycznie latamy w innym wypadku gsxr by stal na jego miejscu