warto warto !!! zależy też ile warte jest moto, ale jak w miare młode to lepiej się zabezpieczyć. Ja niestety musiałam w tamtym sezonie skorzystać i całe szczęście, że miałam AC bo teraz byłabym w plecy ponad 30 tys :? Nigdy nie wiesz co Cie spotka na drodze... ja do SC57b na Twoim miejscu napewno bym brała pełny pakiet.
z tego co się orientuje to jedynymi podstawami do nie wypłacenia odszkodowania w ramach ubezpieczenia AC jest kierowanie w stanie nietrzeźwości i nie posiadanie uprawnień do kierowania, a kwota wypłaty odszkodowania jest zróżnicowana od pakietu twojego ubezpieczenia.
dokladnie... mozesz i mlotkiem CENZURA motocykl, i mowic ze galaz spadla;]
podobno od 1000zl,mwyplacaja..ale zeby dostac Ac to z tgego co sie orientowalem proces caly...
grubosc lakieru itp, czy orginalny... 2 zabecpzieczenia + alarm, hmm i takie tam... jak chcesz zeby cis ie zwrocilo to beirz AC na pol roku:D zdejmij owiewki itp:D albo pozycz, zglos, i pozniej zaloz po wyp[lacie swoje:P hehe :roll:
Dzieki Yarson 954 za rade ale na takim czymś dużo bym stracił ! mam pare aut i ful zniżki więc takie lekkie szlify nie wchodza w gre!!!Pozdro :twisted: