Wiadomo, że na stronie fireblade.pl każdy poleci CBR,
po co sie w ogóle pytać
szafa87 pisze:Wiadomo, że na stronie fireblade.pl każdy poleci CBR,
po co sie w ogóle pytać
cichy pisze:Ja też nie mam tych naklejek z firmami a mam orginalne owiewki HONDY i tu ktoś na forum też zmieniał i też na orginalne i nie ma naklejek na dolnym pługu, poprostu jak ktoś zamawia komplet owiewek w serwisie a nie ma ich odrazu przy zakupie nowego moto to tak jest, ja jeszcze do owiewek dostałem lakier orange repsol do felg też orginał HONDY. A "chińczkiki" od orginałów można poznać odrazu: w chińczyku są ponaklejane ploterowe naklejki pokryte klarem, kolor czarny jest poprostu zwykly bez perły granatowej, tak samo napis repsol nie mieni się w słończu na granatowo, pozatym naklejki są w innych miejscach niż w orginale, owiewki są niepasowne, przy wlewie w baku wogóle nie pasują itd...
.czy wy mieliscie jakies doswiadczenie z gixem 750(k5-k7 to ma chyba ze 150 konia-mogloby wystarczyc) -mick998-
mick 998 pisze:czy wy mieliscie jakies doswiadczenie z gixem 750(k5-k7 to ma chyba ze 150 konia-mogloby wystarczyc)
Ale jaka jest prawda....
lecz uważam że po prostu mogła to być wina kierwnika że przegrywali. i dodatkowo w 750 jak kumplowi pokazywałem że to staje na gume to obrotomierz się kończył szybciej niż myślałem, krótkie biegi ma. "750" na co dzień nie jeżdziłem więć wiele na ten temat nie moge powiedzieć. Wiem jedno Nie podoba mi się desing przodu w sucejak jak jajko. Reszta jest ok.
.....
A.S. pisze:Witam!!
Specjalista od zakrętów to ma dwie nogi dwie ręce.. głowę i takie tam różne członki .. Dasz dobremu szoferowi konia na czekoladzie to i Ducati pozamiata .. Na prawdę myślicie że motocykl sam w zakręty wchodzi czy jesteście tak wyrafinowanymi kierowcami z umiejętnościami Rossiego że bez problemu wyczuwacie różnice .. no Panowie ..![]()
Dopiero słyszałem że R1 to królowa przecinaków i klasa sama dla siebie na winklach .. dosłownie 20 minut temu na DSF-ie.....
Jedyna różnica to MASA motocykla ... tu trzeba wybrać .. czy chcemy sporta .. czy chcemy turystyka .. czy 400 kilogramowego kloca z chromem ... oczywiście że np. suzi może danemu człekowi spasować bardziej bo akurat ergonomia i rozłożenie masy będzie trafione . albo Kawa .... ale tego nie da się przy klawiaturze wywnioskować .. nowoczesne motocykle różnią się takimi detalami że niedługo będzie jak z piwem w puszcze .. ciągle ten sam płyn piwopodobny z tego samego koncentratu z tego samego tira wlewają tylko na taśmie się puszki zmieniają .. a i tak znajdzie się wielu co to tylko TYSKIE albo tylko WARKA ..... bo różnica KOSMICZNA ..... heheheh .....
dokładnie tak!
....
bo odbieglismy od tematu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości