moze to bedzie dla niektorych smieczne ale dlaczego jest tak ze kazdy napisze ze sc 33 jest nie do zajechania, nie psuje sie,dobrze sie prowadzi itd itd to dlaczego idziemy w nowosci ?:)jak te strasze rzeczy sa ponadczasowe!!!dlatego mysle o dolozeniu pieniazkow i kupnie sc 33 bo wiem ze bedzie mi sluzyla na wieki!!!jeszcze raz dzieki panowie za informacje!!!
W każdym cywilizowanym kraju europy masz większe prawdopodobieństwo kupna igły niż u Nas więc do dzieła
marcinSC33 pisze:No to respekt za podejście... Pamiętaj jedno Ty tym będziesz jezdził, Tobie ma się podobać i cieszyć za każdym razem kiedy do sprzęta podejdziesz. SC33 jest kozackim , ponadczasowym sprzętem i jeśli nie szukasz nie wiadomo czego a sprzęt chcesz traktować rekreacyjnie napewno będzie super! Ja zmieniłem bo chciałem czegoś nowszego i nie żałuje. Wybór zakupu za granicą uważam za słuszny - oczywiście jeśli nie leży ta granica na wschód od polskiW każdym cywilizowanym kraju europy masz większe prawdopodobieństwo kupna igły niż u Nas więc do dzieła
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 11 gości