Mam problem ze znalezieniem zakuwki do napędu AFAM 520 XHR Blue. I nasuwa mi się takie pytanie czy zakuwki nie można by zastąpić np taką DID? Czy są jakieś przeciwwskazania co do takiej operacji? Ewentualnie może ktoś ma jakieś dojścia gdzie można nabyć to cholerstwo..
Zdrowy rozsądek podpowiada że jeżeli są te same wymiary wałka to tak. Zostaje tylko fakt niespujności kolorystycznej! a czemu taki delikatny napend?? do fajerek to się raczej wkłada 530 zmv
Kolorystyka to tam wiesz.. Mniejsza o to no właśnie mi się wydaje podobnie ,że gdyby dopasować odpowiednią zakuwkę innej firmy to chyba nic złego stać się nie powinno. Aczkolwiek wolę mieć pewność.. A to kupiony okazyjnie nawet tu na forum kolega miał u siebie i dawał radę ale ,że rozbił sprzęt a napęd nowy to szkoda co by się marnował. I opini czytałem tyle ,że to taki ultra, hiper bla,bla,bla
Trauma brałeś ode mnie. Ja zapytam w serwisie w którym go kupowałem czy mają same zakuwki, dam Ci znać po weekendzie.
Teraz żałuje że sprzedałem ;p bo potrzebuje do nowego moto a to naprawdę fajny napęd
Spoko zapytaj byłbym wdzięczny Bo naprawdę jakoś nie mogę ogarnąć tego tematu Wiesz zawsze mogę Ci go znowu odsprzedać A co do średnicy wałków to są identyczne z moim obecnym napędem DiD 520 VX więc myślę ,że w ostateczności podejdzie i taki pomysł.