problem polega na tym ze na wolnych jest cicho i równo ładnie chodzi
jak jadę i odkręcam ciągnie ok ale słychać jak zęzi coć w serduszku mam straszne obawy ze to panewka
a wtedy wiadomo
koszta straszne .dzięki
problem polega na tym ze na wolnych jest cicho i równo ładnie chodzi
jak jadę i odkręcam ciągnie ok ale słychać jak zęzi coć w serduszku mam straszne obawy ze to panewka
a wtedy wiadomo
koszta straszne .dzięki
tak czy tak koszta
a klepie od tego sezonu dziwna sprawa jak się okarze ze ktoś mi coś zapodał do silnika w garazu to zajebe , garaz publiczny box w bloku .
. Hmm ,a może ja jakoś nie wiem przykatowałeś po odpaleniu zimowym czy coś? No życzę powodzenia żeby to panewka nie była tylko..
panewki ok rozrząd ok
problem jest następujący potrzebuje kupić kosz sprzęgła i łańcuszek pompy bo są bardzo kiepskie i potem to poskładam i sprawdzę, ale kolega mówi ze to coś w skrzyni moze łozysko bo słychać po lewej stronie siedząc na moto biegi ok ale zanim rozłupiemy silnik to chce zapodać dobry koszyk bo ten jest masakra rzęzi w ręca a spręzynki mają zajebisty luz. jak myślicie co tam mogło się rozwalić i czy jak wyjmę silnik da rade dostać się do skrzyni od dołu ni rozwalając całego silnika
ale ogólnie jestem zadowolony bo zakładałem najgorsze a nie jest tak zle
poodajcie namiar na jakieś tani sklep by ten łańcuszek kupić i jego numer , i koszyk uzywkę ale igłę
. pozdro czekam na info.
zart. mialem podobne objawy, wdaly mi sie chroboki straszne, ja u siebie wymienilem sprzeglo, w zasadzie tylko kosz, sprezyny i zabierak, oraz wszystkie lozyska, tuleki, podkladki i co sie tylko dalo w skrzyni na nowe oprocz walkow i trybow.
i składam jak będzie dalej tak chałasować to rozbieram skrzynie i wymienie co tylko będzie kiepslko wyglądało
dam znać jak się sprawy mają i opisze dokładnie by ktoś inny nie musiał się tak stresować jak Ja ze niby panewki itp. i ze silnika chyba będe szukać
masakra dwa dni nie spałem
koszyk od kolegi doszedł stan zgodny z opisem dobry rabat itp polecam Pekela i dzięki
Return to Usterki/awarie (CBR900RR SC33)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests