U mnie mój wahacz z tego co sprawdziliśmy jest 2006 od V-Tec. Ładniutki jak nówka Trzeba przypiłować ramę trochę i tuleje centrujące zrobić. I będzie piknie. Ale od 10 dni czekam na reszte czesci ... Czyli przód tarcze gore polke itd... Dzięki czemu moto stoi dalej na kołkach i nie jest robiony... Eh ...
ryloo, nie znasz tego moto ? na TV był już kilka razy na allegro to kilkadziesiąt cena kosmos ale moto ostre i ostatnio chyba nawet w spodku pierwsze miejsce .
Zmieiłem zdanie i zabieram swoją zabawkę do UK. Nawet chcąc ją tutaj sprzedać będę miał łatwiej bo ludzie patrzą na takie sprzety z szacunkiem zresztą tutaj wszystko się zaczeło.
szkoda sprzedawać za grosze na takie mot musi być klient który wie ile trzeba włożyć pracy i kasy w takie sprzęty . Miałeś jakieś zainteresowanie wystawiając swojego na allegro ?
tu fajnie zrobiony street widziałem na żywo właściciel też spoko gościu
W zeszłym roku właściciel tego Cedziora (Szajba), kupował ode mnie R6, całkiem przyjemny człowiek, fajnie się rozmawiało, motocykl zbudowany od podstaw, tylko silnik został z GiXX'a, reszta bez oszczędzania, same części najwyższej jakości, włókno węglowe, chrom, koszta przeogromne, ale jaki efekt.
dziś mi się trochę morda ucieszyła po małych problemach wreszcie się ruszyła robota dziś pierwsze kołowanie moto do zeszłego sezonu a wygląda to mniej więcej tak