bo mam dylemat kasa na motor już jest a mętlik w głowie co kupić ...
bo mam dylemat kasa na motor już jest a mętlik w głowie co kupić ...
)ja na niego zachorowalem po pierwszej jezdzie jak jeszcze mialem 954..w tamtym roku poszukiwalem takowego ale jak pisze moj przed,owca ciezko bylo znalezc cos konkretnego a nie szukalem z tej dolnej granicy cenowej..wiec sobie odpuscilem i wzialem od kumpla pewna k4 1000 z ktorej z reszta tez bylem mega zadowolony
ale w tym roku przyszedł czas na K5 i jestem meeega zadowolony i w 100 procentach polecam, co do pekniec ram zdazały sie takie ale tylko od nieumiejetnej jezdzie na gumie hehe, moj na szczescie jest krajowy i jest po akcji serwisowej wzmacniania ramy ale znajomi lataja bez tych wzmocnien i wszystko jest git,
czyli mam rozumieć że silniki są ok- nie tak jak w R1 że po 30k pchasz łapy w silnik... ??
dziękuje za odpowiedź
Marek760i pisze:miałem takaiego gixa bez skazy, poszedł wiosna za nie małe pieniadze, motor strasznie mocny,miałem wersje usa bez wzmacnianej ramy, ale nic sie z nia nie działo . powiem któtko nie jest to motor nawet dla sredno zaawansowanego, trzeba umiec go poskromic, bo CENZURA pokazuje 299 szybciej niz sie zdazy pomyslec i jedzie dalej, co mi sie nie pdobało to hamulce, ale pompa akcesoryjna załatwia sprawe, a oto i on
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości