Juras pisze:Witam,
czy może ktoś pomóc w ocenie tych dwóch moto:
http://moto.allegro.pl/sprzedam-kawasak ... 72895.html
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-rr-954 ... 19756.html
moze ma ktoś możliwość obejrzenia??
z góry dzieki za pomoc.
[...]jestem po oględzinach , narazie kawy nie kupiłem w sumie dlatego że trafiłem na uczciwego sprzedawcę który mówił co i jak było robione z motorem . Kawa jest prosta przygody miała , raczej były to lekkie wywrotki był spawany lewy set który właściciel wymienił na nowy a stary mi pokazał prawy bok czachy jest troszlę w innym odcieniu niż reszta plastików ponoć jest tam spawane jedno ucho lampy i urwane jedno mocowanie z czachy środkowy element co też zostało mi przekazane bo bez rozbierania bym nie widział , luz na laga może minimalny jest przy hamowaniu leciutko bylo czuć lekkie drżenie kierownicy przy mocniejszym i bardzo mocnym nic, klamki sprzęgło i hamulec do wymiany jakieś chińskie paści strach czy to kiedy nie uleci , oponki oki piolt powery klocki oki do wydechu jest db kiler + oryginalny wydech i nakładka na siedzenie pasażera , a teraz powód dlaczego go nie kupiłem, gościowi złamał się zawór wydechowy i ponoć zakleszczyło go jakoś w prowadnicy gościu dał to do zrobienia do jakiegoś serwisu w Opolu gadałem przez tel z mechanikiem z tego serwisu mówił że głowica nie ucierpiała rozebrali dali nowy zawór zabezpieczenie prowadnice uszczelniacz zaworowy gniazdo zaworowe przejechali frezem na tłoku ślad był ale ponoć na tyle lekki że uznali że jest oki nowa uszczelka pod głowicę i składali ponoć części oryginał kawasaki , ów serwis ponoć dał na tą naprawę 2 lata gwarancji tylko że ta gwarancja była słowna [...]
Dzisiaj się dowiedziałem kto tą dychą jeździł wcześniej ponoć przelatała co najmniej 3 sezony po torze potem zrobiona na cywil i sprzedana to by może po części wyjaśniało czemu złamał się zawór przy przebiegu zaledwie 33000 km postaram się sprawdzić tą info podjadę do gościa i się popytam jeżeli to prawda to odpuszczam .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość