Proszę bardzo, nie trzeba jechać na wyspę Man.
marcinSC33 dziękuję i ja, w szczególności za link www.roadracing.pl .
W tamtym roku, nie było mnie na forum, daj znać wcześniej o planach na ten rok .
Ciekawe czym to jest spowodowane ?czy brakiem kasy na wyjazdy czy brakiem czasu,tak jak mowisz i nie chodzi tu tylko o moto,duzo ludzi tylko gada a nic nie robia w danym kierunku:(
Kurcze, nie wszystkie terminy mi pasują. Wg mnie, wyjazd na Ukrainę czy wyścigi w Czechach to co innego niż zlot. Te 3 tematy nie są dla siebie konkurencją.
ledzep pisze:Kurcze, nie wszystkie terminy mi pasują. Wg mnie, wyjazd na Ukrainę czy wyścigi w Czechach to co innego niż zlot. Te 3 tematy nie są dla siebie konkurencją.
Parę razy miałem przyjemność nawiedzić Horice podczas`300 ZATACEK GUSTAVA HAVLA`. Impreza godna polecenia. W dzień wyścigi, w nocy zlot nieporównywalnie lepszy od większości zlotów w Polsce. W tym roku też postaram się tam również pojechać.
Kurcze ale film to zrobili słaby. Obejrzałem go wczoraj i troche lipa. Typowy dokument z fajnymi przerywnikami, ale to są tylko przerywniki. Generalnie to co jest pokazane na trailerze tego filmu, to są najlepsze momenty.