Gadałam z Fireblade954 na pw i doszliśmy do wniosku, że najważniejsze to, żeby zarezerwować i opłacić domki
trawa i namiot nic nie kosztuje.. zatem na listę teraz niech wpiszą się Ci co chcą domek. 15 marca FIREBLADE954 zamknie listy i wyśle dane do przelewu - damy sobie parę dni na przelew i rezerwację dla osób, które wpłacą.
Co do opłat to osoby, które przyjadą wg mnie powinny zrzucić się na kiełbasę czy inne mięso, węgiel, napoje itp. Ale to ustalimy na miejscu chyba, nie ma co takich rzeczy planować, zobaczymy co kto będzie mógł skombinować
YARSON Ty się zdecyduj, dwie strony wcześniej pisałeś o domku, teraz o namiocie...
potem będzie lało (oby nie) i zacznie się problem
Adk pisze:1. slawo21 15-17.06
2. Wściekła 14-17.06
3. Wujek 15-17.06 (potwierdzę jeszcze)
4. Adk 14-17.06
P.S. Wściekła zabierzesz się z tym wszystkim ? może pomóc ? a może transport jest jakimś auto? coś pewnie bym zmieścił do moto, jak coś chętnie pomogę !

Dzięki, ale postaram się tak zrobić, żeby móc to odebrać w Radomiu, tylko auto tam będzie potrzebne, ale z
FireBlade954, gadaliśmy, że coś się wykombinuje, zwłaszcza że będę dzień wcześniej (mam nadzieję).. na pewno na moto tego nie wezmę