Jestem nowy to proszę o wyrozumiałość.
Zacznę od początku niedawno nabyłem sc 33 cena dosyć w miarę bo 7000 i tylko tarcze do wymiany moto na miejscu wydawało się wszystko ok tylko tam się trochę pociło norma.
Przejeżdżam się wszystko ok tylko było słychać dziwne stuki od ok 3tys do 5-6tys zawory albo łańcuszek tylko pod obciążeniem było słychać panewka dopada bo w całym zakresie było słychać. moto z Anglii niby gość zmienił licznik na km i ma na bite ok 70000tys ok żebym nie patrzył na to dobra jadę moto mam na blacie 100 a zaginam grubo ponad 140km/h wieże gościowi mówi prawdę, następna próba strzał ze sprzęgła na 1 żeby postawić na gumę lanicuch przeskoczył bo luźny był ok . patrzę na tylno oponę brzegi nowe aż prawie do środka były cycki jeszcze a środek konkretnie był zdarty śmiałem się z gościa ze przedszkolak lepiej by opony zamykał he.
dobra biorę motorek szczęśliwy. Zrobiłem nim od tamtej pory ponad 2500km jak były stuki to były panew to by padła już dawno lekko nie jeździłem. I Jednej pięknej niedzieli tankuje moto i wszystko gra wypadam na prosto i rura 1 ładnie 2 zapiąłem idzie dobrze aż do 10tys zaczęła przerwać kolejne próby to samo. Dobra jadę dalej i zaczęło mi się sprzęgło ślizgać dobra trzeba zobaczyć co się stal. Odkręcam michę żadnych opiłków panewek dobra fajnie. dobra zaskoczenie kto składa silnik na przezroczysty silikon. dobra patrze dalej Tylko widać bardzo drobne kawałki bębnów patrze w tryby mogą być na programatorze widać ubytek do 2 biegu. Nic nie robię zmieniam tylko tarcze i sprężyny. moto złożone wsiadam zmianę czuć odrazu moto lepiej się zbiera nie można sprzęgła nawet przypalić pięknie ale wpadam na drogie i rura i znowu to samo ale już 2 wskakuje przy ostrym odkręcaniu. |Dobra rozbieramy silnik patrzę panewki 0 zużycia zero luzów na wale i korbach git. teraz skrzynia odrazu widać wodzik 2 biegu zdartu dobrze bęben do 2 wydarty do kłów.
Moje pytania
1. co może stukać pod obciążeniem od 3tys do 5-6tys później cicho panewy są ładne łanicuszek rozrządu czy zawory
2 potrzebuje dobrej skrzyni do sc33 rok 98