Co do samego motocykla to jest po jakimś tam niegroźnym szlifie, ALE NIE MA ABSOLUTNIE żadnych śladów gleby na ramie jak i zbiorniku, inaczej bym nie kupił heh niestety oryginalne plastiki ktore byly dobre koleś pozabierał do swojego gixa bo ma takiego samego tylko po mocniejszym dzwonie, a tutaj po prostu kupil chinczyki z o24 za wyjątkiem zadupka bo jest oryginalny jak i kilka wypełnien zostawil oryginalne, lampa też jest oryginalna, ale musze powiedzieć że jeśli chodzi o jakość to plastiki są grube i calkiem dobrze spasowane, jakość powloki lakierniczej to jest kiszka, ale że cena była baaaardzo atrakcyjna to mi to nie przeszkadzało i nadal nie przeszkadza po prostu już nie chce takiej lalki jak miałem 929 bo każda rysa tak boli jak strzał w serce hehehe
Moto ma na liczniku 15tyś km jest ze szwajcarii, typek który sprowadził jak i pare innych osób idą w zaparte że przebieg prawdziwy heheh ja tam nie będę się kłócił oglądałem widziałem co brałem, fakt jest taki że napęd jest jeszcze oryginalny w całkiem niezłym stanie, ogólnie silnik czyściutki suchutki kolektory jak nowe więc cholera tam wie

ważne że jeździ prosto hamuje elegancko a mocy ma tyle że to jakaś paranoja, na drugim biegu moto z 6tyś obrotów wyrywa samo na kolo, masakra jakaś.
suczka ma już założone na szczęści fabryczne wzmocnienie ramy więc zawsze to trochę bezpieczniej hehe
a oprócz tego gadżety takie jak:
tłumik Yoshimura Tri-Oval niestety troche przetarty po szlifie
stalowe oploty na przedzie
filterek sportowy K&N
i co ciekawe akumulator jest Yuasa YTZ14S patrze na necie ile taki kosztuje a tu cena 540zł :szalony:
ja dołożę parę rzeczy od siebie jeszcze
amorek skrętu zamiast fabrycznego spróbuję zamontować swojego ohlinsa który został mi z 929
krótkie klameczki
crashpady
szybka racing przeźroczysta
rolki pod wahacz
no i wiadom o gixerek dostanie ode mnie pełny serwisik startowy
świece irydowe Denso
olej silnikowy Motul 7100 10W40
płyn chłodniczy Prestone
płyn hamulcowy RBF 660 Factory Line
no i tu jakieś fotki na razie byle jakie nawet nie miałem czasu go umyć, jak się ogarne to powrzucam jakieś lepsze zdjęcia