Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 23:28

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

15-04-2012 Częstochowa

Gdzie warto pojechać, spotkania, zloty, targi i inne imprezy motocyklowe które watro zwiedzić...

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: Była SC57,SC44,SC50 i obecnie SC57
Rok produkcji: 2004

Post » 09 maja 2012, 00:47

Tam gdzie politycy i kler maczają paluchy to nigdy nie będzie dobrze

Awatar użytkownika

Motocykl: sc57a
Rok produkcji: 2005

Post » 09 maja 2012, 08:05

starter pisze:zirytowało jak rok temu na mszy pod murami J.G było widać motocyklistów palacych fajki jak i pijących piffko,to trochę nie tak powinno to wyglądać,msza jest mszą i jak ktoś tam przyjeżdża to powinien to uszanować

Przecież zawsze tak było część przyjechała się pomodlić, a inni dla zabawy. Palenie gumy i gazowanie do odcinki w trakcie mszy. Trochę irytujące, ale ogólnie warto było jeździć. Mój ostatni raz przed dwoma laty i już wtedy zauważyłem, że msza trochę przestaje mieć sens - po prostu za dużo motocyklistów i gapiów zrobił się kocioł.
Moto Psycho

Pochwały: 2
Motocykl:

Post » 14 maja 2012, 17:19

Co nas irytuje to nasza sprawa,nie będę się rozpisywał,ale to my jesteśmy organizatorami tego zlotu i to my ustanawiamy zasady jakie tam panują,nie podoba się to nie trzeba przyjeżdżać,a jak pan Matyjszczak wprowadza swoje zasady i handel to niech zostanie sam organizatorem,a jak to organizuje to widać to było w tym roku,nie podoba nam się jego organizacja i nie będziemy mu przeszkadzać i z nikim dyskutować,niech sobie robi swój zlot,jaki problem?czy jak ja przyjeżdżam w gościne na zlot zorganizowany przez jakiś klub to potem mu mówię co ma zrobić a czego nie robić?po prostu za rok tam nie przyjeżdżam i problemu z tego nie robię,a podoba się?to za rok przecież możecie jechać do Częstochowy na koncerty i piwko po zniżkach,ale od razu mówię że święcenia i mszy nie będzie,wybór macie,albo msza i tylko msza,albo koncerty piffko jak na setkach zlotów w całej Polsce w sezonie,i ostatni komunikat Wiktora http://solidarni2010.pl/n,3151,8,miedzy ... t-512.html

Awatar użytkownika

Motocykl: SC50
Rok produkcji: 2003

Post » 14 maja 2012, 21:31

tylko po ch*ja na stronie politycznej te komunikaty???

rzygać mi się chce i szkoda, że taki fajny zlot upolitycznili

Motocykl:

Post » 15 maja 2012, 12:53

my dostajemy komunikaty na maila,i mógłbym wrzucić komunikat ale bez linka,po prostu bym skopiował i tyle,a tu jeden z Solidarnych2010 po prostu też dostaje te komunikaty,chyba każdy by mógł je dostawać kto tylko napisze do Wiktora i poprosi o wysyłanie też i jemu komunikatów,Matyjaszczak to lewak a SOLIDARNI2010 to przeciwna strona medalu,wkleili u siebie ten komunikat jak każdą inną informację żeby pokazać innym do czego zdolny jest prezydent Częstochowy,że bardzij go interesują zyski niż nasz zlot,moim zdaniem bardzo dobrze zrobili,niech dowie się o tym jak najwięcej ludzi jak to pan Matyjaszczak rozwalił największy motocyklowy zlot w Europie,przecież Wiktor go ostrzegał,Matyjaszczak osobiście był u niego w domu w Warszawie i Wiktor mu mówił że jeżeli nie zmieni swoich planów to będzie winny rozbiciu zlotu motocyklistom,olał nas,i jeszcze mu pomogło kilka klubów motocyklowych,każdy kto wykupił tam stoiska postawił na zyski a nie na zlot przyczyniając się do rozbicia tego zlotu,byli ostrzegani ale nie chcieli słuchać,mam nadzieję że motocykliści teraz zapamietają które to były firmy i będą ich bojkotować organizatorem bazaru i koncertów było C.B.W z Częstochowy

Motocykl: Suzuki Gsx-r 1000 K9
Rok produkcji: 2009

Post » 15 maja 2012, 15:22

Jak bym czytal Kaczynskiego kolego prosze cie przestan wypisywac glupoty ze jakies znizki na alko, ze JG z Panem W beda decydowac co sie bedziec dzialo w Cz-wie a nastepna sprawa jak bys byl w temacie to bys wiedzial ze Cz-wa nawet nie liczyla na zarobek w tym dniu, pewnie jak bys wiedzial ile wydali na koncerty bys zmienil zdanie ale lepiej byc wpatzrony w PiS i pisc bzdury ! Zakonczmy temat polityka nam zniszczala piekne swieto i raczej juz sie tego nie odwroci. Pozdrawiam

Awatar użytkownika

Pochwały: 5
Motocykl: 900rr SC33/ DRZ400 Y/Majest 150
Rok produkcji: 1998

Post » 15 maja 2012, 16:40

:brawo:

Awatar użytkownika

Motocykl:

Post » 15 maja 2012, 17:56

:clap: :clap: :clap:

Pochwały: 104
Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
Rok produkcji: 2005
Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)

Post » 15 maja 2012, 23:25

Bombel, :brawo:
Oddam nerkę za cbr :)

Awatar użytkownika

Motocykl: było SC 57 B jest GIX 1000
Rok produkcji: 2008

Post » 16 maja 2012, 08:24

wszędzie polityka nawet na forum?panowie dajcie spokój piscie o moto o zlotach a nie toczyć spory o polityce ?

Motocykl:

Post » 16 maja 2012, 12:43

Bombel pisze:Jak bym czytal Kaczynskiego kolego prosze cie przestan wypisywac glupoty ze jakies znizki na alko, ze JG z Panem W beda decydowac co sie bedziec dzialo w Cz-wie a nastepna sprawa jak bys byl w temacie to bys wiedzial ze Cz-wa nawet nie liczyla na zarobek w tym dniu, pewnie jak bys wiedzial ile wydali na koncerty bys zmienil zdanie ale lepiej byc wpatzrony w PiS i pisc bzdury ! Zakonczmy temat polityka nam zniszczala piekne swieto i raczej juz sie tego nie odwroci. Pozdrawiam

na razie nic tu nie napisałem o polityce,tylko do mnie są kierowane palikociowe prostackie teksty o PiSie itp.proponuję żebyś przeczytał jeszcze raz program ze zlotu organizowanego przez prezia Cz. a dopiero potem się wypowiadał,przecież on jeszcze do Wiktora wysłał propozycję z zakupem stoiska i całym programem co i jak ma wyglądać,ten idiota nawet w swoim programie wyborczym twierdził że będzie zarabiać na pielgrzymach,jak byś był w temacie i trochę bardziej ogranięty to byś sprawdził zanim coś napiszesz,jego hasłem wyborczym było"Częstochowo powstań z kolan"ale wiodzę że głębsze zagłębienie się w jakiś temat jest ci obce,a nie zarobili nic bo odwołaliśmy mszę,dostali po dupie i dobrze,a skoro twierdzisz że Wiktor nie ma nic do gadania oraz ojcowie Paulini w sprawie zlotu to widzę ze dalej wierzysz w bajki prezia Częstochowy który tylko może sapać i obiecywać do kamer bo nic innego mu nie pozostało,do zobaczenia za rok,zobaczymy jak sobie poradzą organizatorzy ze zlotem w Częstochowie bez pana W :brawo: i mam pytanie,byłeś w tym roku na JG?,i mam prośbię nie rzucaj tutaj swoich PiSowskich,Palikociowych i Tuskowych poglądów,mamy ich dość,nie wciskaj nam ich już chociaż tutaj,błagam :placze: skoncentruj się nad faktami a nie nad polityką jak chcesz w jakiś sposób dyskutować bo zaraz będę tu musiał odpowiadać na pytania o pancernych brzozach i katastrofach lotniczych :-<

Motocykl: Suzuki Gsx-r 1000 K9
Rok produkcji: 2009

Post » 16 maja 2012, 14:49

I widzisz kolego jestes poraz kolejny w bledzie jestem z Czestochowya i zawsze jestem na JG ! i wiem o organizacji tej imprezy duzo wiecej niz ty i piszesz bzdury jak dal mnie mozemy zakonczyc ten temat bo juz nic nie zmienimy a co do Tuska, Palikota czy PiS-u mam ich wszystkich rowno w du..e :)

jak widzisz po postach wyzej nie tylko ja mam takie zdanie :) pozdro

PoprzedniaNastępna

Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki