Bombel pisze:Jak bym czytal Kaczynskiego kolego prosze cie przestan wypisywac glupoty ze jakies znizki na alko, ze JG z Panem W beda decydowac co sie bedziec dzialo w Cz-wie a nastepna sprawa jak bys byl w temacie to bys wiedzial ze Cz-wa nawet nie liczyla na zarobek w tym dniu, pewnie jak bys wiedzial ile wydali na koncerty bys zmienil zdanie ale lepiej byc wpatzrony w PiS i pisc bzdury ! Zakonczmy temat polityka nam zniszczala piekne swieto i raczej juz sie tego nie odwroci. Pozdrawiam
na razie nic tu nie napisałem o polityce,tylko do mnie są kierowane palikociowe prostackie teksty o PiSie itp.proponuję żebyś przeczytał jeszcze raz program ze zlotu organizowanego przez prezia Cz. a dopiero potem się wypowiadał,przecież on jeszcze do Wiktora wysłał propozycję z zakupem stoiska i całym programem co i jak ma wyglądać,ten idiota nawet w swoim programie wyborczym twierdził że będzie zarabiać na pielgrzymach,jak byś był w temacie i trochę bardziej ogranięty to byś sprawdził zanim coś napiszesz,jego hasłem wyborczym było"Częstochowo powstań z kolan"ale wiodzę że głębsze zagłębienie się w jakiś temat jest ci obce,a nie zarobili nic bo odwołaliśmy mszę,dostali po dupie i dobrze,a skoro twierdzisz że Wiktor nie ma nic do gadania oraz ojcowie Paulini w sprawie zlotu to widzę ze dalej wierzysz w bajki prezia Częstochowy który tylko może sapać i obiecywać do kamer bo nic innego mu nie pozostało,do zobaczenia za rok,zobaczymy jak sobie poradzą organizatorzy ze zlotem w Częstochowie bez pana W

i mam pytanie,byłeś w tym roku na JG?,i mam prośbię nie rzucaj tutaj swoich PiSowskich,Palikociowych i Tuskowych poglądów,mamy ich dość,nie wciskaj nam ich już chociaż tutaj,błagam

skoncentruj się nad faktami a nie nad polityką jak chcesz w jakiś sposób dyskutować bo zaraz będę tu musiał odpowiadać na pytania o pancernych brzozach i katastrofach lotniczych