dla chłopaków którzy tak szybko wszystko ogarnęli. bo od pomysłu do realizacji mieliście naprawdę mało czasu. wielki szacun
do zobaczyska następnym razem.
dla chłopaków którzy tak szybko wszystko ogarnęli. bo od pomysłu do realizacji mieliście naprawdę mało czasu. wielki szacun
do zobaczyska następnym razem.
ustawka, parada, ognicho, kiełba, bro i muza. a co do tych którzy się urwali i się obrazili jak dzieci
trzeba by było to powtórzyć
przemek pisze:No ja też niestety nie dałem radyTak u mnie nakqrwiało, że aż taki tfardziel to ja nie jestem..
Może za rok sie uda
jak mogłeś
przemek pisze:No bez kitu Wściekła, jeśli jechałaś prosto z Lublina, to pokłony ode mnieA za uratowanie honoru, to Cie chyba aż ucałuję
ale tak myślałam, że nie przygonicie
Wściekła pisze:p.s. z tym całowaniem to niech Cie nie ponosi
No dobra, koniec OT 
a-tomek pisze:szacunek dla organizatorów za podjecie i organizacje zlotu.pozdrawiam
) pobłądziłem troche w Wawie ale dotarłem czasami deszcz ograniczał widoczność do 10metrów ale to nic razem z pasażerką dotarłem 380km z błądzeniem
) Warto było klimat pro organizacja jak dla mnie wszystko git
) Pogoda nie przeszkadzała w dobrej zabawie:) Balet do rana, ci którzy nie zostali nie przyjechali moga tylko żałować
) Jak dla mnie było to dotychczasowe największe stężenie fajerów na m2:)) Nie do opisania
) Dla organizatorów jeszcze raz dzięki szczególności dla Yarsona dlaczego no to wiedza tylko ci co byli
)) Pozdrawiam:))
ale zawsze
?
Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości