po 1 sze.... ktos napisal ze organizacja do bani...a ja tam uwazam ze bylo zajebiscie... zostac bylo do 22
kto mial cos ogarnac jak wzytscy jechalismy w paradzie? rozpalenie wpsolne ogniska cyz skolowanie lawek to nie tka wiele...
bylo 3 gosci co powiedzieli, ze jak nie piwa z nalewaka to oni pier... i jada
kilku na stacji sie zesralo, bo zesmy zamiast godizne czkelai poltorej
namiot byl,ognicho bylo,muza byla... a ze W tym tygodniu marcinowi cora sie urodzila, zpaomnial wziac xBoxa na motogp i gitary na muzyczke live przy ogniu... bez przesady... ja mp4 zpaomnialem, ale 30min i sciagneli muzyke...
Palenie gumy bylo, gumowanie tez, konkursy byly z nagrodami uwazam zajebistymi, szampan byl,CENZURA jak kubeczki, tacki itp tez...wiec czego sie spodziewales? nie placiles jak na rpawdizwym zlocie 50pln, tylko max 25z gadzetami...
Zrobcie za rok lepiej
2.Film ogarne w tym tygodniu, ale do 18 pracuje, a chce zmontowac zbey nie na szybko tylko piekna pokazuwa...
3. Z tą ręka bylem w Szpitalu, generalnie h....boli, jak skurw...pamiatke ze zlotu mam dozywotnio!!!
Lekarz napsial- liczne oparzenia termiczne i chemiczne barku i koncyzny gornej... i przepisal mi masc... CENZURA ktorej od 6 mcy nie produkuja i nigdzie nie ma
Wiec kolego na zlot nie narzekaj, zobacz co NFZ robi
Bylo pieknie, ludzie zajebisci, poczucie humory itp... kolumna moto piekna!!! zamek CENZURA, ale ogolnie jestem bardoz zadowolony ze mamy tak zajebista ekipe FB.pl!!!
jedyny minus to brak wody utlenionej
dla ciekawych.. wrzuci ktos fote mojej reki

?
siedzimy soibie o 4 przy ognisku i nagle bach..."Gosciu" hmmm, no poprostu wywrocil mnie niechcacy w ognisko i lokiec wsadizlem w Zar....
ajjjjjj
Pozdroo!!! wrzuccie foty ogolnie
Morfeusz...odezwij sie jak dojedziesz