[ Dodano: Czw Lut 16, 2012 7:32 pm ]
Pytam bo sam mam ochotę przesiąść się na jakieś supermoto...oczywiście HONDA
olsen pisze:Co do organizacji, mam teraz pewne wątpliwości. Termin miał być wybrany dwa tygodnie temu, a miejscówka zaklepana. Zamiast to mamy temat tasiemca, lista ciągnie się z dnia na dzień (co mnie bardzo cieszy, że coraz więcej osób chce przyjechać) ale dalej nie ma żadnych konkretów.
ale dajmy mu jeszcze chwilkę.. nie każdy codziennie siedzi na necie
fabiq pisze:Wściekła, Iłża to strasznie daleko więc nie będę mógł osobiście pomóc w organizacji
Kto będzie organizatorem na miejscu? Mamy z Tytusem pewne wymagania odnośnie organizacji ogólnopolskiego zlotu Fireblade.pl jeśli ma być firmowany nazwą portalu Fireblade.pl
Będziemy nadzorować całą organizację. Proszę o kontakt ( nr. tel. ) do osoby która podejmuje się organizacji zlotu na miejscu.
??
Jeśli ma byc to konkret ja mam zobowiązania wobec wszystkiego, pytałem dowiadywałem, lecz na wszystko konkret terminu!!! I jeszcze jedno lecz to po konkretnym terminie!!! Nie będę za wszystkich odpowiadał
Yarson 954 pisze:fabiq pisze:Wściekła, Iłża to strasznie daleko więc nie będę mógł osobiście pomóc w organizacji
Kto będzie organizatorem na miejscu? Mamy z Tytusem pewne wymagania odnośnie organizacji ogólnopolskiego zlotu Fireblade.pl jeśli ma być firmowany nazwą portalu Fireblade.pl
Będziemy nadzorować całą organizację. Proszę o kontakt ( nr. tel. ) do osoby która podejmuje się organizacji zlotu na miejscu.
Rozumiem ze na poprzdenim zlocie byla Total Załąmka![]()
??
FireBlade954 pisze:pewnei że tak yarson rozmaiwałem jesze dzis z D. dawajcie termin bez wzgrledu na wszysto may ośrodek tylko po niedzieli musze podac termin!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: Czw Lut 02, 2012 4:58 pm ]
Po niedzieli podam termin i to pod MÓJ kto będzie chciał to przyjedzie bez ankiety, ja jestem wstanie wziąć 3 dni urlopu to wy też coś wymyślicie pa

Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości