[ Dodano: Czw Lut 16, 2012 7:32 pm ]
Pytam bo sam mam ochotę przesiąść się na jakieś supermoto...oczywiście HONDA

olsen pisze:Co do organizacji, mam teraz pewne wątpliwości. Termin miał być wybrany dwa tygodnie temu, a miejscówka zaklepana. Zamiast to mamy temat tasiemca, lista ciągnie się z dnia na dzień (co mnie bardzo cieszy, że coraz więcej osób chce przyjechać) ale dalej nie ma żadnych konkretów.
fabiq pisze:Wściekła, Iłża to strasznie daleko więc nie będę mógł osobiście pomóc w organizacji
Kto będzie organizatorem na miejscu? Mamy z Tytusem pewne wymagania odnośnie organizacji ogólnopolskiego zlotu Fireblade.pl jeśli ma być firmowany nazwą portalu Fireblade.pl
Będziemy nadzorować całą organizację. Proszę o kontakt ( nr. tel. ) do osoby która podejmuje się organizacji zlotu na miejscu.
Yarson 954 pisze:fabiq pisze:Wściekła, Iłża to strasznie daleko więc nie będę mógł osobiście pomóc w organizacji
Kto będzie organizatorem na miejscu? Mamy z Tytusem pewne wymagania odnośnie organizacji ogólnopolskiego zlotu Fireblade.pl jeśli ma być firmowany nazwą portalu Fireblade.pl
Będziemy nadzorować całą organizację. Proszę o kontakt ( nr. tel. ) do osoby która podejmuje się organizacji zlotu na miejscu.
Rozumiem ze na poprzdenim zlocie byla Total Załąmka![]()
??
FireBlade954 pisze:pewnei że tak yarson rozmaiwałem jesze dzis z D. dawajcie termin bez wzgrledu na wszysto may ośrodek tylko po niedzieli musze podac termin!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: Czw Lut 02, 2012 4:58 pm ]
Po niedzieli podam termin i to pod MÓJ kto będzie chciał to przyjedzie bez ankiety, ja jestem wstanie wziąć 3 dni urlopu to wy też coś wymyślicie pa
Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości