trzeba jechac sprawdzic, moze akurat, pamietam po mojego GSXR-a jechałem do Gdyni, a mieszkam przy czeskiej granicy, cena tez nie była za wysoka a moto okazało sie idealne
Czesc wszystkim. Mam jedno szybkie pytanie, czy ogladal ktos kiedykolwiek te dwa zamieszczone w linkach ponizej sprzety?? Prosze o opinie lub cokolwie na ich temat. Chcialbym sie czegos dowiedziec zanim tam pojade i byc moze zmarnuje czas i pieniadze, wiadomo o co chodzi
Jak dzwoniłem to była za 22800 po numerach wersja USA czego nie widac po malowaniu i silniku powiedziałem mu że coś nie gra, aukcja szybko znikneła i pozniej stała za jakieś 26000
ale już z deklami czarnymi
Z tego co rzuciło się w oczy Zadupek przytarty z lewej strony ( zaklejone czerwoną izolacją) Czach pęknięta od szyby przez lusterko po krawędź czachy z prawej strony, prawa owiewka popękana, przedni błotnik pęknięty i to dość mocno! Nakładka baku pęknięta i porysowana ( ale właściciel ma drugą ) lampa lewa klejona. Niestety nie udało się posłuchać pracy silnika gdyż akumulator był wyjęty a właściciela nie było