Czeka na moto wszystko zalatwione ,a tu znow jakas akcja serwisowa.Powiedzcie ,czy juz mam sie bac .Przeciez mojej te akcje nie beda dotyczyc ,chyba ,ze cos zmienilo.
pewnie kwestia to rocznika, wszystkie byly klepane z identycznych tajli, pewnie nowe modele maja juz nowe czesci wiec nie bedzie tak drastycznie ale zawsze niesmak pozostanie
Witam!
Kosz sprzęgłowy to pewnie problem z antyhopingiem .. no można przeżyć .. a pierścienie to kwestia tego pierońskiego spalania oleju ... Może są egzemplarze gdzie to nie występuje .. ale tak czy inaczej akcja jest ....
Ogólnie to z tego co się dowiedziałem to jest nie ciekawie .. Skośnoocy naklepali motocykli sporo .. kryzys który w Polsce był tylko medialny na Świecie jednak był poważny .. masa motocykli STOI !! W części zmienią daty produkcji ale masa zalega w halach firm logistycznych i to z datą 2008 .... coś z tym trza zrobić ... najlepiej sprzedać hehe ... więc ceny robią się atrakcyjne i to bardzo ....
Z tego co wiem akcja wyglada tak: jak masz spalanie oleju powyzej 1l/1000km to zglaszasz sie do aso, oni wymieniaja olej i plombuja. Przejezdzasz nastepne 1000km i znowu jedziesz do aso. Jezeli problem sie powtarza to wymieniaja tylko pierscienie, nie ruszaja np. uszczelniaczy zaworowych. Niestety, nie gwarantuje to zmniejszenia zuzycia oleju. Gdzies byl o tym caly temat na preclowie, ale nie moge teraz znalezc. Mozna jeszcze poszukac na zagranicznych forach. Z tego co pamietam, to kolega Mor jest dobrze zorientowany w temacie.
Zgadza się,,,przynajmniej podobnie jest w Niemczech,,, ale jak się okazuje na przykładzie mojego kumpla nawet po owych serwisowych zabiegach "jak pił tak pije dalej",,,a co do mojego narazie jest spoko,,, okaże się jak będzie miał z 10 000km..
Z ciekawości pytanie jeśli to nie tajemnica - ile teraz SC59 z 2008 roku nówka kosztuje?? Chyba A.S i lukaszgsxr w niemczech braliście - jakie tam koszty? Mi się moto podoba, ale póki co mnie nie stać... może to i lepiej - zanim będzie mnie stać to wady usuną
Ja chyba nie zmienię mojej 57 na 59 jak to wszystko czytam. Poczekam i przeskoczę do następnych modeli od razu, które mam nadzieję nie będą miały takich niedociągnięć technicznych.
Witam!!
TYLKO rozmowa z serwisami ... z tym że ton wypowiedzi sugerował że : " przecież wszyscy o tym wiedzą " ..
Z tego co wiem to jest tu na forum "pracownik" nomen omen salonu sprzedaży ... może rozwieje wątpliwości ? Bo zakaz wypowiedzi to chyba najgorsza z możliwych strategii w dzisiejszych czasach ..
Co do cen to na gotowo z transportem i wszystkimi pierdołami ok. 40 tyś wychodzi ... ale taż zaczynam mieć wątpliwości