GSX-R pisze:generalnie wszystko jest ok. Moto jak przyszło z USA miało +/- 1500km (nie pamiętam dokładnie)
Było już z układem two brothers , powerem. Ja dorzuciłem klamki pazzo,korek wlewu oleju yoshimura, przewody w stalowym oplocie , filtr powietrza K&N.
Jedyna rzecz o której sprzedawca mi nie powiedział ,bo niby zapomniał . To ,że nie działa obrotomierz. Wymieniłem głowną wiązkę i nadal nie działa. Przed wymianą wiązki byłem w hondzie plaza przy ul. malowniczej . Cała diagnostyka trwałą prawie 5 godzin ,bo za późno mnie przyjęli , i powiedzieli ,że to wiązka.
(może ktoś ma wersje USA ,jest z okolic Warszawy i pożyczy na chwilę licznika ?)
blazej33 pisze:Precyzyjnie mówiąc to normalny model z limitowanymi owiewkami, jeśli to ma znaczenie (do pierwszej gleby) to spox
roksc33 pisze:chłopaki a jak ja sam sobie pomalowalem motor u wujka Cześka to znaczy ze tez mam limitowana wersje? a co ta wersja daje?):)
Adk pisze:O ile się nie mylę w przypadku Hond z wersji limitowanej powinna ona mieć nalepkę metalową na półce z wygrawerowanym numerem serii czyli np Limited Edition #304/400 bądź też 329 itp.
GSX-R pisze:A wasze posty pachną zawiścią.
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC59)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości