[quote][/quote]To mój motocykl i przez telefon powiedziałem co jest nie tak. Obniżyłem cenę na 26 tys, żeby nowy właściciel mógł dokupić sobie ten prawy boczek(350zł), błotnik 300zł i 1000zł na lampę która jest niby klejona. Ja tego nie zauważyłem. Piszę szczerze i nie chcę nikogo naciągać na przyjazd, a kolega z tego co wiem był przy okazji bo oglądał coś w okolicy. Jeśli ktoś jest zainteresowany to silnik pracuje ładnie, od wymiany do wymiany 0.7l oleju połknął. Motocyklem można jeździć i nie dokładać ani złotówki. Nic się z nim nie dzieje niepokojącego. Nowy kosztuje ok 50 tys, a ja chce za swój 26tys zł. Sprzedaję ponieważ żenię się w czerwcu i pilnie potrzebuję pieniędzy. Cała historia.
Szkoda ,że mam do ciebie tak daleko bo chętnie obejrzał bym go.Sezon za pasem a ja nie mam czym śmigać po słowackich winklach-haha
[ Dodano: Wto Lut 26, 2013 8:21 pm ]http://moto.allegro.pl/honda-cbr1000rr- ... 45481.html
Patrzcie- to jest taki Repsol jak ja jestem biskup !!
Cholera-jak można wciskać taki kit !! Nic w tym moto nie pasuje-rama ,rocznik,malowanie,przebieg-nic-hahaha