Teraz przyszedł czas na ubiór zdecydowałem się na ubranie tekstylne tj. gore tex(dwu częściowe). Czy ktoś z was jeździ w czymś takim

Michaael pisze:Powiem tak, przejeździłem jak narazie jeden sezon w tekstylnej kurtce Modeki, model Shield Pro z czerwonymi wstawkami, muszę powiedzieć, że jestem mega zadowolony z tej kurtkiSpełniła wszelkie moje oczekiwania i przede wszystkim jest bardzo wygodna, a także dobrze prezentuje się na moto. Jakość wykonania na wysokim poziomie, jedyne co to nie miałem okazji przetestować jej w naprawde dużym deszczu. Pare tygodni temu dokupiłem spodnie do kompletu, ale póki co nic o nich nie mogę powiedzieć, bo dopiero będę testował
Tutaj masz fotke
Obrazek
A TUTAJ informacje o kurtce
Pozdrawiam i życzę udanego wyboru
motobandyta pisze:najlepiej mieć to i to.
morfeusz126 pisze:To wszystko zależy ile chcesz wydać na kombi,ja latam w skórzanym alpinestar vector i nie jest gorąco ma dziurki a po za tym zakładasz bieliznę termo-aktywną i problem z głowy.
Jak jest upał to cię chłodzi a przy zimniejszej pogodzie grzeje.
Ale każdy ma inne zdanie na ten temat,mi przeszkadzało w tekstylnym, że przy dużych prędkościach wszystko latało.Głównie należy się kierować jakością ,i nie ważne czy to jest tekstylne czy skórzane.Życzę trafnego wyboru
Wróć do Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości