W skórzanym kombi niestety nie zaznasz komfortu, za to skóra jest bezpieczniejsza w razie wywrotki i przede wszystkim z tego względu się ją wybiera, tekstyl tak nie chroni, poprostu się poszarpie na asfalcie. Ja stałem przed podobnym dylematem gdy szukałem kombi dla siebie, najpierw miała to być skóra, na samym początku kierowałęm się wyglądem kombi, a skóra zawsze mi się podobała, dopiero z biegiem czasu podowiadywałem się wielu różnych ciekawych opini użytkowników zarówno skór jak i tekstylu i ostatecznie BEZ WAHANIA zakupiłem tekstyl.. Poprostu dopasuj kombi do stylu jazdy, moim zdaniem wygląda to tak: gdy nie zależy Ci na komforcie, lubisz poszaleć na moto, bierz skóre, dla lepszej ochrony, lecz w upalne dni odczujesz tego nieciekawe efekty, natomiast gdy jeździsz bardziej hmm "turystycznie", cenisz sobie komfort, bierz tekstyl. Miałem kiedyś jedynie kurtkę skórzaną, to pamiętam, że jak tylko słońce mocniej przygrzało, jeździłem cały mokry od potu, nie było to przyjemne

Ale niech wypowiedzą się osoby bardziej doświadczone w tym temacie, a najlepiej Ci, którzy jeździli zarówno w kombi skórzanym jak i tekstylnym