wieczne odpoczywanie racz im dac panie.........
szkoda wielka szkoda!!!
demon2418 pisze:Ale się podniecacie dziewczyny.
Jackson pedofil,Kaczyński kartofel...za życia wyśmiewani,po śmierci uwielbiani.Nie raz psy wieszaliście a teraz nagle patriotyzm się obudził.
MAM TO SZCZERZE W DUPIE CO SIĘ STAŁO,jedynie szkoda rodzin ofiar i nic więcej.
Z obory wyszedł i stał się człowiekiem na stanowisku,ciekawe czy jak zwykły szarak ginie w wypadku to też ogłaszają żałobę narodową...a niby niema gorszych i lepszych ludzi bo cżłowiek to człowiek KAŻDY TAKI SAM...
Latają sobie z imprezki na imprezkę za nasz hajc,byli tam potrzebni jak palec w dupie,jak w wielu innych miejscach...
też masz tytuł profesora, czy doktora habilitowanego? dzieciaku leć odrób lekcje...Bartek_929 pisze:1. Kaczyński - człowiek jak wszyscy inni.
idź się powieś, na miejsce twojej pracy czekają lub będą czekać następni chętniBartek_929 pisze:3. Prezydenta można zastąpić - mało to chętnych na jego posadę?
wczoraj wieczorem co najmniej dwa razy widziałem w telewizji jak przedstawiano WSZYSTKICH, od Prezydenta, poprzez polityków i generałów, po stewardessy i mechanika.Bartek_929 pisze:. Czemu tak wiele ludzi zapomina o tym, że oprócz pary prezydenckiej samolotem leciało jeszcze 90 pare osób?
7. Dlaczego w telewizji o nich się nie mówi? Od rana usłyszałem kilka zdań w tym nic konkretnego.
LENAR pisze:też masz tytuł profesora, czy doktora habilitowanego? dzieciaku leć odrób lekcje...
LENAR pisze: idź się powieś, na miejsce twojej pracy czekają lub będą czekać następni chętni
LENAR pisze:wczoraj wieczorem co najmniej dwa razy widziałem w telewizji jak przedstawiano WSZYSTKICH, od Prezydenta, poprzez polityków i generałów, po stewardessy i mechanika.
Nie gadaj głupot, jak tego nie widziałeś, to nie krzycz, że się o nich zapomniało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości