Dzisiaj jest 06 czerwca 2025, 21:09

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

[*] Katastrofa w Smoleńsku [*]

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Motocykl: sc59 sc44 track bike
Rok produkcji: 2009

Post » 11 kwietnia 2010, 20:29

wieczne odpoczywanie racz im dac panie.........
szkoda wielka szkoda!!!
mario

Awatar użytkownika

Pochwały: 15
Motocykl: 1000RR Repsol
Rok produkcji: 2005

Post » 11 kwietnia 2010, 21:49

po tej tragedii mam smutną refleksję, bo niestety w necie nie brakuje takich wypowiedzi jak walek809, i tak sobie myślę, że biedny los naszego narodu gdy tacy ludzie wezmą się za wychowanie swoich dzieci -bo na kogo je wychowają te pustaki?, jaki szacunek do życia i drugiego człowieka im wpoją? smutne to jest na prawdę

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR 900 RR
Rok produkcji: 1999

Post » 11 kwietnia 2010, 22:23

[*]

Awatar użytkownika

Motocykl: STREETFIGHTER CBR1100XX
Rok produkcji: 0

Post » 11 kwietnia 2010, 22:32

Ale się podniecacie dziewczyny.
Jackson pedofil,Kaczyński kartofel...za życia wyśmiewani,po śmierci uwielbiani.Nie raz psy wieszaliście a teraz nagle patriotyzm się obudził.
MAM TO SZCZERZE W DUPIE CO SIĘ STAŁO,jedynie szkoda rodzin ofiar i nic więcej.
Z obory wyszedł i stał się człowiekiem na stanowisku,ciekawe czy jak zwykły szarak ginie w wypadku to też ogłaszają żałobę narodową...a niby niema gorszych i lepszych ludzi bo cżłowiek to człowiek KAŻDY TAKI SAM...
Latają sobie z imprezki na imprezkę za nasz hajc,byli tam potrzebni jak palec w dupie,jak w wielu innych miejscach...

Awatar użytkownika

Motocykl: HONDA CBR 1000 rr
Rok produkcji: 2004

Post » 11 kwietnia 2010, 22:32

[*]

Awatar użytkownika

Pochwały: 4
Motocykl: HONDA CBR 1000RR
Rok produkcji: 2004

Post » 11 kwietnia 2010, 23:55

demon2418 pisze:Ale się podniecacie dziewczyny.
Jackson pedofil,Kaczyński kartofel...za życia wyśmiewani,po śmierci uwielbiani.Nie raz psy wieszaliście a teraz nagle patriotyzm się obudził.
MAM TO SZCZERZE W DUPIE CO SIĘ STAŁO,jedynie szkoda rodzin ofiar i nic więcej.
Z obory wyszedł i stał się człowiekiem na stanowisku,ciekawe czy jak zwykły szarak ginie w wypadku to też ogłaszają żałobę narodową...a niby niema gorszych i lepszych ludzi bo cżłowiek to człowiek KAŻDY TAKI SAM...
Latają sobie z imprezki na imprezkę za nasz hajc,byli tam potrzebni jak palec w dupie,jak w wielu innych miejscach...

Wyluzuj chłopie :028: bo obrażasz ludzi na forum!!!!! którzy w odróżnieniu do Ciebie, coś wnoszą do życia :/

Awatar użytkownika

Pochwały: 11
Motocykl: Honda CBR 929
Rok produkcji: 2001

Post » 12 kwietnia 2010, 00:22

Szkoda mi ofiar i ich rodzin, ale:
1. Kaczyński - człowiek jak wszyscy inni.
2. Każdego szkoda bez względu na to czy jest prezydentem czy nie.
3. Prezydenta można zastąpić - mało to chętnych na jego posadę?
4. Wg mnie nie nadawał się kompletnie na to stanowisko.
5. Ileż można słuchać w tv jedno i to samo?
6. Czemu tak wiele ludzi zapomina o tym, że oprócz pary prezydenckiej samolotem leciało jeszcze 90 pare osób?
7. Dlaczego w telewizji o nich się nie mówi? Od rana usłyszałem kilka zdań w tym nic konkretnego.
8. Tak naprawdę największy kryzys przeżyje Wojsko Polskie. Najważniejsi dowódcy [*]
9. Śmieszą mnie te wszystkie sztuczne wypowiedzi w radiu jak i tv.
10. Nie rozumiem jak można porównywać prezydenta do Jana Pawła II.

Awatar użytkownika

Pochwały: 15
Motocykl: 1000RR Repsol
Rok produkcji: 2005

Post » 12 kwietnia 2010, 01:20

Bartek_929 pisze:1. Kaczyński - człowiek jak wszyscy inni.
też masz tytuł profesora, czy doktora habilitowanego? dzieciaku leć odrób lekcje...

Bartek_929 pisze:3. Prezydenta można zastąpić - mało to chętnych na jego posadę?
idź się powieś, na miejsce twojej pracy czekają lub będą czekać następni chętni

Bartek_929 pisze:. Czemu tak wiele ludzi zapomina o tym, że oprócz pary prezydenckiej samolotem leciało jeszcze 90 pare osób?
7. Dlaczego w telewizji o nich się nie mówi? Od rana usłyszałem kilka zdań w tym nic konkretnego.
wczoraj wieczorem co najmniej dwa razy widziałem w telewizji jak przedstawiano WSZYSTKICH, od Prezydenta, poprzez polityków i generałów, po stewardessy i mechanika.
Nie gadaj głupot, jak tego nie widziałeś, to nie krzycz, że się o nich zapomniało.

Awatar użytkownika

Pochwały: 7
Motocykl: streetfighter
Rok produkcji: 0

Post » 12 kwietnia 2010, 04:43

LENAR, temat jest po to żeby każdy mógł się wypowiedzieć a Ty obrażasz od pustaków wyzywasz , nie znasz mnie więc po co takie rzeczy wygadujesz . Ty masz taki stosunek do tego inni inny proste więc nie obrażaj innych którzy mają swój pogląd na tych ludzi . jak masz taki szacunek do zmarłych tragicznie to uszanuj zdanie innego człowieka .

sorki za wywołanie nie potrzebnej debaty bo katastrofy się nie odwróci ani życia człowieka także .

Awatar użytkownika

Motocykl: HONDA CBR 929
Rok produkcji: 2000

Post » 12 kwietnia 2010, 07:14

[*]

Awatar użytkownika

Pochwały: 11
Motocykl: Honda CBR 929
Rok produkcji: 2001

Post » 12 kwietnia 2010, 09:18

LENAR pisze:też masz tytuł profesora, czy doktora habilitowanego? dzieciaku leć odrób lekcje...

LENAR pisze: idź się powieś, na miejsce twojej pracy czekają lub będą czekać następni chętni

Aleksander Kwaśniewski podczas swojej kadencji prezydenckiej nie miał nawet wyższego wykształcenia, a jego styl wypowiedzi i reprezentatywność były nieporównywalnie lepsze od prof. dr. hab. Nie trzeba mieć wielkich tytułów aby być dobrym człowiekiem. Widziałeś kiedyś 19-letniego profesora? Włącz może logiczne myślenie, bo jak do tej pory wszystko wskazuje na to że padłeś ofiarą mediów. Z klapkami na oczach łapiesz wszystko co ci przekazują, bo oczywiście własnej wiedzy nie posiadasz. Zapewne jesteś jedną z tych osób, które za życia prezydenta wyśmiewały się z niego, a po tragedii nagle przyszło nawrócenie. Obłudni ludzie, "kibice sukcesu" polityki. :/ Nie nazywaj mnie dzieciakiem bo jak narazie to twoje zachowanie na to wskazuje. Wyraziłem swoje zdanie, nikogo nie obrażałem no ale jak zawsze musiał znaleźć się ewenement, który nie pozwoli dojść do głosu ludziom z poglądami odmiennymi niż jego.
LENAR pisze:wczoraj wieczorem co najmniej dwa razy widziałem w telewizji jak przedstawiano WSZYSTKICH, od Prezydenta, poprzez polityków i generałów, po stewardessy i mechanika.
Nie gadaj głupot, jak tego nie widziałeś, to nie krzycz, że się o nich zapomniało.

Jak dla mnie 5 sekund wyświetlania nazwiska i stopnia na ekranie to śmiech.

Awatar użytkownika

Pochwały: 5
Motocykl: CBR 900 RR, CBR 1100 RR
Rok produkcji: 1997

Post » 12 kwietnia 2010, 10:21

Ja pierdziele Putra osierocił ośmioro dzieci. Masakra

PoprzedniaNastępna

Wróć do Ogólne Dyskusje