wieczne odpoczywanie racz im dac panie.........
szkoda wielka szkoda!!!
demon2418 pisze:Ale się podniecacie dziewczyny.
Jackson pedofil,Kaczyński kartofel...za życia wyśmiewani,po śmierci uwielbiani.Nie raz psy wieszaliście a teraz nagle patriotyzm się obudził.
MAM TO SZCZERZE W DUPIE CO SIĘ STAŁO,jedynie szkoda rodzin ofiar i nic więcej.
Z obory wyszedł i stał się człowiekiem na stanowisku,ciekawe czy jak zwykły szarak ginie w wypadku to też ogłaszają żałobę narodową...a niby niema gorszych i lepszych ludzi bo cżłowiek to człowiek KAŻDY TAKI SAM...
Latają sobie z imprezki na imprezkę za nasz hajc,byli tam potrzebni jak palec w dupie,jak w wielu innych miejscach...
bo obrażasz ludzi na forum!!!!! którzy w odróżnieniu do Ciebie, coś wnoszą do życia
też masz tytuł profesora, czy doktora habilitowanego? dzieciaku leć odrób lekcje...Bartek_929 pisze:1. Kaczyński - człowiek jak wszyscy inni.
idź się powieś, na miejsce twojej pracy czekają lub będą czekać następni chętniBartek_929 pisze:3. Prezydenta można zastąpić - mało to chętnych na jego posadę?
wczoraj wieczorem co najmniej dwa razy widziałem w telewizji jak przedstawiano WSZYSTKICH, od Prezydenta, poprzez polityków i generałów, po stewardessy i mechanika.Bartek_929 pisze:. Czemu tak wiele ludzi zapomina o tym, że oprócz pary prezydenckiej samolotem leciało jeszcze 90 pare osób?
7. Dlaczego w telewizji o nich się nie mówi? Od rana usłyszałem kilka zdań w tym nic konkretnego.
LENAR pisze:też masz tytuł profesora, czy doktora habilitowanego? dzieciaku leć odrób lekcje...
LENAR pisze: idź się powieś, na miejsce twojej pracy czekają lub będą czekać następni chętni
Nie nazywaj mnie dzieciakiem bo jak narazie to twoje zachowanie na to wskazuje. Wyraziłem swoje zdanie, nikogo nie obrażałem no ale jak zawsze musiał znaleźć się ewenement, który nie pozwoli dojść do głosu ludziom z poglądami odmiennymi niż jego.LENAR pisze:wczoraj wieczorem co najmniej dwa razy widziałem w telewizji jak przedstawiano WSZYSTKICH, od Prezydenta, poprzez polityków i generałów, po stewardessy i mechanika.
Nie gadaj głupot, jak tego nie widziałeś, to nie krzycz, że się o nich zapomniało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości