Hmm zbiornik był akurat rok temu malowany baza i bezbarwny ale ja robilem to acrylem, w sumie nawet nie dorabialiśmy komputerowo tylko kolega mówił weź pryśnij tak tylko by do wiosny było bo razi w oczy to, i wziąłem pierwszy lepszy z polki czarny akryl, wyciągnął to stoperem bo wgłębienie było spore, delikatnie wygładziłem szpachlówka wykończeniowa i podkład w sprayu, zmatowiłem wszystko 3000, i małym pistoletem (najzwyklejszy sico TOOLS 60zl) wpylilem sie ciut dalej za podklad tak by nie zblizyc sie do zabezpieczonego miejsca gazeta by nie powstala ostra krawedz, nastepnie po paru warstwach miejsce gdzie konczyl sie lakier uzylem preparatu do cieniowania ktory fajnie niweluje to miejsce. Na drugi dzien po wyschnieciu przemizialem papierkiem 2000 potem 3000 i na to pasta lekko scierna a potem pasta 3ma (zielony korek) a na sam koniec 3m mleczko (niebieski korek)
[ Dodano: Czw Sty 30, 2014 11:21 pm ]Tutaj próby na aucie, dobrze domieszali akurat kolor i w przypadku błotnika rewelacja, czas malowania błotnika 10 min.
ps. Sorka za jakoś robione kalkulatorem:D
[ Dodano: Czw Sty 30, 2014 11:32 pm ]