lysy82 pisze:Witam mam taki problem oddałem motocykl do firmy MG motorsport żeby mi zrobili tłumik trochę głośniejszy ... i dżwięk motocykla super tylko pojawił się problem bo wyświetla mi błąd 35. Koleś z MG który mi tam grzebał mówił ze na pewno wszystko dobrze złożył (EGCV) więc na razie mu zaufałem i odebrałem motocykl bo po przejechaniu się wszystko było ok oprócz wyświetlania błędu. Pytanie jak spróbować skasować ten błąd w sc57a i czy ktoś miał podobna sytuację i czy kasowanie błędu pomogło a może ktoś ma jakiś inny pomysł co z tym zrobić w miarę moich niewielkich możliwości bo inaczej będę musiał znowu odstawiać moto do MG
sprytny.k pisze:Musisz zostawić cały exup a wywalic sam silniczek. Tak żeby linki sobie pracowały.
LENAR pisze:sprytny.k pisze:Musisz zostawić cały exup a wywalic sam silniczek. Tak żeby linki sobie pracowały.
Odwrotnie!...Wywalić zawór przed końcówką wydechu oraz linki, a zostawić silniczek, żeby sobie na pusto pracował i tym samym nie produkował błędów.
Wróć do Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości