1prezydent1 pisze:Witam,
Zacznę od tego, że życzę Ci powodzenia w dochodzeniu swoich praw. Ale jeśli na umowie było zapisane, że zapoznałeś się ze stanem technicznym to czarno to widzę.
Biceps51 pisze:siemanko zycze Ci jak najlepiej w tej sprawie gdyby jednak wszystko zawiodlo (oby NIE) to odezwij sie ja w czysto sportowy sposob moge to zalatwicmam niedaleko do tego pana. pozdrawiam
1prezydent1 pisze:Jestem po Twojej stronie, ale idąc Twoja logiką wynika, że w zasadzie można by kupować w ciemno każdy używany szrot nieważne czy auto/motocykl czy cokolwiek innego, a potem po kupnie sądzić się, że coś jest nie tak.
Art. 560. [Odstąpienie od umowy lub obniżenie ceny]
§ 2. Jeżeli kupujący odstępuje od umowy z powodu wady rzeczy sprzedanej, strony powinny sobie nawzajem zwrócić otrzymane świadczenia według przepisów o odstąpieniu od umowy wzajemnej, tzn dostaniesz tyle co na umowie. Proponuję również zobaczyć sobie odcinek jakiejś "Turbo Kamery" co się tam dzieję, i jest telewizja, prawnicy i tak na nic to się zdaje.
Jestem ciekaw jak sprawa się rozstrzygnie. Więcej w tym temacie nie będę pisał.
P.S. Poczytaj ile jest na necie tematów odwrotnych do Twojego, tzn sprzedałem a teraz ktoś się do mnie dobija o zwrot kasy.
Wróć do Usterki/awarie (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości