dzieki za wskazówki,
próbowałem to powciskać bez rozbierania czegokolwiek, może ze zdjętym bakiem będize prosciej, widze ze to robota na troche dłużej niz 10 minut, pokombinuje, pozdr
[ Dodano: Sro Cze 26, 2013 2:03 pm ]a może ktoś łopatologocznie wytłumaczyć która linka ma gdzie iść

?
( cieżko to opisać ale...) : patrząc od wydechu i zaworu w wydechu - dolna linka z puszki ( ta ze sprężynką ) idzie sobie do silniczka pod bakiem i w silniczku jest od wewnątrz czy od zewnątrz kołowrotka ??
puszczona i zawija się do silnika czy na zewnątrz motoru w neutralnym położeniu ( choć to akurat widać na jednym ze zdjęć )
serwisówce nie znalazłem podłączania linek a jedynie ich regulacje, i nie wiem czy dolna linka z wydechu idzie u mnie tam gdzie trzeba i czy tym samym exup nie działa mi odwrotnie zamiast otwierać zamyka itd.
albo najlepiej - jest ktoś z wawy z sc 57a żeby mozna było sie gdzies ustawić i zebym mogł podpatrzeć jak to jest założone ?

to chętnie podjade zobaczyć.
bo kuzwa żem założył linki iii nie jest dobrze....

bez linek moto jezdziło teraz nie chce

na zdrowy rozum chyba odwrotnie albo po prostu mi nie otwiera wydechu i sie dusi, moto powyżej 4 tyś obrotów nie jedzie mozna z manetą robić co sie chce ;P skastrowałem ją tym zabiegiem do jakichś max 90 koni ... eh
nie chce ich wywalać tylko zobaczyć czy nie jest lepiej jak są poprawnie podłączone bo bez nich jezdziłem długi czas i dół jest jakiś taki słabawy.
{ozdr
[ Dodano: Pią Cze 28, 2013 10:41 pm ]oczywiscie założzyłemjeza pierwszym razem zle na kolowrotek i w momencie dodawania gazu zamykało mi zawór

muł straszliwy heheh
ustawiłęmwszystko jak powyżej na fotacj i jest ok - moze i ten dół sie troche poprawił ale kolosalnej rozniczy nie czuje .
Pozdr