czy ktos z was ma naklejone stombgripy w swojej 1000rr?? chcialbym aby ktos mi odrysowal ich ksztalt poniewaz chce sobie zamowic prostokatne plachty wlasni etego wynalazku i chcialbym wyciac pod ksztalt jaki powienien byc w sc57.Wychodzi to sporo taniej dlatego bede potrzebowal waszej pomocy.
mam nadzieje ze znajdzie sie dobra duszyczka
kurde tylko ze ja praktycznie nic nie widze na tym zdjeciu Mi chodzi o ksztalt mniej wiecej i gdzie jest to rozmieszczone.o chyba dodatkowo cienki pasek idzie z tylu.
Kupiłem już z przyklejonym, mogę zrobić lepsze zdjęcie albo odrysować i zmierzyć.
Różnica w porównaniu do typowego stompgrip jest taka, że to jest gładkie a stompy na moto czy na snowboard mają fakturę antypoślizgową.
Ja sobie sciagłem foto dedykowanych i wycinałem na ten wzór. Jak znajde chwilke jutro to cykne foto. Roznica znaczna, gdyz w arkuszu wyszło mnie 70zł, a dedykowane 200zł
stashekcn, ja wlasnie tez chce kupic sobie arkusz ale sprzedaja dwa wymiary i nie wiem ktory zamowic.Tak czy siak najdrozsza wersja wydzie kolo 120zl i pewnie cos zostanie wiec uwazam ze sie oplaca.
poprosze wiec o jakies pelnowymiarowe fotki albo rysunek
dodam ze u chinczykow mozna kupic takie gotowe juz wyciate czerwone lub czarne za 60zl z wysylka.tyle ze do repsola czarne ani czerwone nijak nie pasuja.
Jak już mówimy o stompgripach to oprócz oczywistych zalet mają jedną poważną wadę tzn. dosyć skutecznie niszczą skórzane spodnie właśnie przez ten wzór antypoślizgowy.