Ktoś, coś?
http://olx.pl/i2/oferta/honda-cbr-1000- ... 8bb46962ec
kuba177777 pisze:beemek pisze:http://olx.pl/oferta/honda-cbr-1000-rr-sc57-dodatki-serwis-oryginal-super-stan-CID5-IDeJ6Kn.html
Panowie co wy na to.
dziwne z tym rocznikiem (2005)
prawy boczek albo malowany albo niewiadomo co bo naklejki brakuje czarnej do tego przytarte dekle z prawej
przy crash padzie dziura w owiewce nawiercona ciekawe po co ? jakieś pomysły?
gumy mocno eksploatowane raczej nie stawiam na warunki drogowe
naklejki na baku z prawej wzbudzają też wątpliwości
lewy dekiel też dziobnięty![]()
czasza jest cała czarna a nie powinna być.
przebieg na 100% większy nowy napęd już wsadzony? po gumowaniu i torowaniu jest sznsa![]()
to tak z grubsza.
Za tą kase cudów nie oczekujmy ale jeśli nie byłą wcześniej torowana to w sumie można by utargować jeszcze z ceny i jeśli jest całą to zrobić pod siebie albo po prostu latać tak,
sprytny.k pisze:kuba177777 pisze:beemek pisze:http://olx.pl/oferta/honda-cbr-1000-rr-sc57-dodatki-serwis-oryginal-super-stan-CID5-IDeJ6Kn.html
Panowie co wy na to.
dziwne z tym rocznikiem (2005)
prawy boczek albo malowany albo niewiadomo co bo naklejki brakuje czarnej do tego przytarte dekle z prawej
przy crash padzie dziura w owiewce nawiercona ciekawe po co ? jakieś pomysły?
gumy mocno eksploatowane raczej nie stawiam na warunki drogowe
naklejki na baku z prawej wzbudzają też wątpliwości
lewy dekiel też dziobnięty![]()
czasza jest cała czarna a nie powinna być.
przebieg na 100% większy nowy napęd już wsadzony? po gumowaniu i torowaniu jest sznsa![]()
to tak z grubsza.
Za tą kase cudów nie oczekujmy ale jeśli nie byłą wcześniej torowana to w sumie można by utargować jeszcze z ceny i jeśli jest całą to zrobić pod siebie albo po prostu latać tak,
z rocznikiem mam to samo. Koniec 2005 wyjeżdżały z fabryki jak ktoś się w wydziale komunikacji zorientował to potrafił wpakować 2005. A I rej mam 06.2007
Dekiel widać że przytarty ale to musiał się lekko położyć bo wiem jak wyglądał mój przy jakiejś tam prędkości.
Drugi otwór może po starych crashpadach. Dlatego ja nie mam w ogóle bo mi szkoda owiewek, a przy glebie to i tak *uja dająSkoro dwa dekla zahaczone możliwe że wywalił stare crash pady i zamontował nowe.
Gumy starczy że kupił po torowe. Ja sam na takich jeżdże bo mi zostają albo po torze albo oszukam na necie bo super trzymają. Po za tym jak ktoś ostro wali po winklach to też widać.
Bak wygląda ok - nawet widać te oryginalne naklejki z informacjami nad wlewem.
Na czaszy fakt = brakuje łezki z przodu.
Napęd - też wymieniałem po ponad 20 000 km. Wszystko zależy jak ktoś go smarował poprzednio. Nie gumowany fajer? Proszę Was panowie w co wy wierzycie
Ja zanim dorwałem sprzęta na tor byłem fajerem raz albo dwa. I nie widzę powodu żeby znacząco wpływało to na motocykl. Raptem 400 km po torze. Rozumiem, że ktoś ma moto głownie na tor. Ale to wtedy się zmienia owiewki na torowe, a oryginalne chowa. Potem kupujesz igłę w oryginalnych owiewkach z nalotem 15 000 ( 100% tor) i owiewkami jak nowe. Każdy różnie jeździ po torze. Wiele ludzi przyjeżdża tam żeby nauczyć się składać, a pół tory przejeżdża na 6tym biegu
a asfalt i tak zżera opony. Niestety trzeba oglądać na żywo.
szeryf pisze:No i dobrze zrobiles ,mi tez sie wydawala ciekawa.Tutaj kazdy ci bedzie pisal jakie to ulepy szroty i jezdzace trumny po zdjeciach a sami maja motocykle w gorszym stanie
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości