Witam
Tak jak napisałem w ,, Przywitaniu '' jestem zainteresowany zakupem Repsola z 2007 roku.
Z racji tego że co miesiąc jestem w Niemczech postanowiłem właśnie tam coś dla siebie poszukać. Z okolic Frankfurtu sprowadziłem już kilka samochodów dla znajomych i na szczęście nigdy się nie przejechałem ( nie jestem handlarzem - pomagałem tylko znajomym unikać super okazji ).
Wczoraj wróciłem w kolejnego wyjazdu i będąc tam tydzień wykonałem kilka telefonów w sprawie motocykla.
Na początek 3 pytania :
1) Czy jest możliwe żeby Repsol z 2007 roku miał ramę pomalowaną na czarno ?
2) Dużo Repsoli w Niemczech nie posiada na samym spodzie owiewki kilku naklejek tylko jeden duży czerwony napis Honda , czy tak może być ? ( w jednym z testów miesięcznika motocykl właśnie jest taki repsol
3) W galerii znalazłem zdjęcia Repsola z 2007 roku ( malowanie Europa ) kolor , który na aukcjach wydaje się czarny w galerii forum jest granatowy ? jaki naprawdę ma być ten kolor ? - czarny wygląda dużo ładniej
Pomoc , którą od Was uzyskam chciałbym zamieścić w poradniku , który mam zamiar stworzyć i później udostępnić - wydaje mi się ze coś takiego zawsze się przyda.
P.S Mam nadzieję ze nie powtarzam tematu , przeglądałem wszystkie 5 stron i nie znalazłem nic podobnego , jeśli jednak taki temat już jest to przepraszam za powtórkę.
Z góry dziękuję Wszystkim za pomoc