No a 1000rr to nie skuter więc wiadomo, że w 3l się nie zmieści, zależy od stylu jazdy pomiędzy 6l - 10l
diobol pisze:Ja pier**le czy wy ludzie umiecie czytać? kolega zapytał ile pali 1000rr i oczekuje konkretnych odpowiedzi a nie: tyle ile wlejesz, spalanie dobre itd. Kilka odpowiedzi się pojawiło i żaden nie odpowiedział konkretnie, jak nie obliczacie spalania to po co się wypowiadać w temacie?
diobol pisze:Ja pier**le czy wy ludzie umiecie czytać? kolega zapytał ile pali 1000rr i oczekuje konkretnych odpowiedzi a nie: tyle ile wlejesz, spalanie dobre itd. Kilka odpowiedzi się pojawiło i żaden nie odpowiedział konkretnie, jak nie obliczacie spalania to po co się wypowiadać w temacie?
borek pisze:Człowieku trochę luzu, po co się sadzisz, jeżeli kolegamartinW86, chce wiedzieć ile pali to niech zajrzy do serwisówki bo od użytkowników to ciężko o takie info, spalanie jest zróżnicowane i zależne od stylu jazdy, dla jednego spali 7 a dla drugiego 16.
Szczerze to nawet nie wiem ile mi pali moto choć śmigam trzeci sezon, rezerwa się zapala i tankuję i tyle
A forum jest po to żeby się wypowiadać, jeżeli Ci nie pasują wypowiedzi kolegów z forum to nie wiem czego tu szukasz...
diobol pisze:dla mnie to normalny temat a nie jakiś obciachowy typu: jaki wlać olej
pamiętam jak dziś na pełnym baku czyli około 18l przejechałem dokładnie 192km czyli spalanie prawie 10l ale wtedy byłem nie nasycony jazdy wić wszędzie gdzie się dało była łycha do końca, ostatnio jak jeździłem w sposób cywilizowany to rezerwa zapalała mi się po przejechaniu ponad 230 km, ostatnie wizyta na torze to przejechane około 100 km po torze + 60 w mieście i pomarańczowa kontrolka radośnie zabłysła.
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 5 gości