picias86 proponuje zajrzeć na strone fireblade.pl tam są dostępne wszystkie malowania fajerów możesz sam coś porównać, za 14-15 tyś nie kupisz w dobrym stanie sc57, a linki jakie wrzuciłeś to motocykle po przygodach ( no chyba ze szukasz moto po szlifie lub dzwonie)
Był ktoś oglądać tego fajera od ed-moto? Czy ktoś z waszych znajomych kupował tam jakiegoś fajera? http://otomoto.pl/honda-cbr-honda-cbr-1 ... 58426.html Trochę już wisi, aż dziwne jak jest w dobrym stanie chyba że uważacie że cena za wysoka.
no nie jesteś sam bo także mam ponad 300km... gościu ma go od 3 lat... przebieg około 50 000km... wygląda spoko ale niech się wypowiedzą bardziej obeznani...
w zeszłym roku też była wystawiona tylko trochę drożej było więcej zdjęć, rozmawiałem wtedy z facetem przez telefon i był bardzo rzeczowy więc podejrzewam że ze zdjęciami nie będzie pewnie problemu, nie oglądałem na żywo ...
dzwoniłem podobno pęknięta lampa, nie ma jej jeszcze w polsce czekam na więcej zdjęć będą w poniedziałek najprawopodobniej a motocykl bedzie w kraju około czwartku