Yarson 954, tobie trzeba chyba juz lekcji polskiego ze skladni zdan udzielic Czasem jak czytam twoje wypowiedzi to tak jakby 3 rozne osoby na raz probowaly cos powiedziec Nic nie leci w jednym zdaniu
Tylko
wszystko pojedynczo
zeby
sie ciezej czytalo
i
rozumialo za duzo narkotykow
Co z tego ze nie ma szans ? hmmmm może dlatego ze walnie 2 razy większy przebieg i ma jeden ogromny plus dla mnie NIE WYGLĄDA JAK ROWER Z OWIEWKAMI I ja się na niego zmieszczę a na sc59 to trochę jak pajac wyglądam
Ja prawie 2m i 104kg wagi wiec raczej troche bym śmiesznie wyglądał ;p teraz wszystkie nowe scigi to kurde dla malych ludzi robią... ziomek ma r6 z 2007 to szczerze powiedziawszy to na nsr125 bylo mi wygodniej
dodac nalezy wyglad co jak wiadomo kazdy ma inny gust ale mi sie bardziej sc57 podoba.
No i co wazne sc59 nie jedzie z dolu wogole.Po odkreceniu manety na opor na 1 do 6-7tys(dokladnie nie pamietam) tam NIC sie nie dzieje!Jak dla mnie porazka bo podrozuje po miescie i nie lubie za czesto machac biegami i trzymac moto na ok 8tys ciagle.O stawianiu na kolo juz nie wspomne bo tu jest podobnie jak w r1.Sc57 znacznie lepiej ciagnie z dolu co bardziej mi odpowiada a i wytrzymalosc tego modelu jest o wiele wieksza.Nie oszukujmy sie teraz nikt juz nie robi trwalych motocyli sportowych.Wszystko odchudzone a oszczednosci szybko wychodza.Nie tak dawno czytalem tu na forum jak jeden z kolegow stanal mocniej na podnozce w sc59 wlasnie i ja polamal No i polataj teraz sobie na setach na gumie i niech ci takie gowienko pusci