Widze że temat wyczyszczony heh . Dzięki fabik za konkretne wyjaśnienie tematu bo tez nie byłem w 100% pewny czy dobrze napisałem ale widze że częściowo tak. No apropo nie ma się koledzy co denerwowac bo tutaj nikt nikomu chyba nie chce źle nawet synowi mechanika Pozdrawiam
-Akrapović carbon
-K&N Air filter
- kierunkowskazy LED
masz sc44 więc jest motocykl 7-8 letni, żywotność przewodów hamulcowych szacuje się 4-5 lat. więc nie "pożyczaj" przewodów tylko kup nowe, przydadzą się tak czy inaczej. wyeliminujesz przynajmniej jedną potencjalną przyczynę.
ps. jeśli ktoś jest synem lekarza to znaczy że potrafi leczyć ludzi? myślałem że tylko w Chinach dziedziczy się zawód po ojcu :twisted:
Tarcze są w bardzo dobrym stanie to, że są krzywe też odpada, ponieważ na postoju klamka tak samo chodzi jak podczas jazdy, nawet po kilka krotnym podpompowaniu.
Dzięki za rady, spróbuje przełożyć oplot od kumpla i zobaczę co będzie, wszystko tu opisze będzie dla potomnych.
[ wymoderowano ]
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2009, 08:22 przez szuma, łącznie zmieniany 1 raz
sory ze tak poza temat, ale widze ze duzo tu sie dzialo jak mnie nie bylo troche czasu...... widze ze niektorym brak manety troche szkodzi, ale mysle ze bedzie juz tylko lepiej. A tak do tematu to w Kawie tez mam za miekki hebel, bez porownania do fajera gdzie dwoma paluszkami robi stoppie. I tu i tu mam oplot.... Dokladnie obadam temat w Kawie niedlugo to dam znac co i jak. Tymczasem obcialem klamke od hamulca bo mi praktycznie dochodzila do manetki przy stopalach...... Pozdro i duzo slonca........ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: